Jocurile De Noroc Ar Trebui Să Fie Legalizat Sau Nu

A fost o cu două degete salut, dacă ai văzut vreodată.

"Am fost sub medie și, evident, nevoie pentru a rula bine. Un cuplu de meciurile heads-up au fost împotriva unor jucători de mare și așa a fost întotdeauna o să fie un flip oricum.Știu că se va întâmpla într-o zi." E chiar la fel de bine. Apoi am avut un mare accident vascular cerebral de avere, atunci când am fost norocos cu trei față de mufe, atunci când am lovit-o de trei pe turn...cred eu?Mai târziu, când am fost six-handed, am fost chip leader, dar am pierdut câteva nefericite mâini și a ajuns orbitoare care a fost cel mai grav lucru...prefer doar donk-l." Moorman a luat al cincilea loc pentru $44,227 și m-am întrebat dacă acest obicei de a veni scurt îi afectează starea de spirit.
Totul e în triple barrel bluff cu nouă mare jocurile de noroc ar trebui să fie legalizat sau nu. World Series of Poker (WSOP) a fost un fericit terenul pentru Chris Moorman.Înapoi în 2011, când toată lumea se întreba dacă el ar putea aduce lui matasoasa online abilități de a vii-a simțit, și-a luat acasa peste 2 milioane de dolari în turnee live câștigurile, care a inclus două runner-up finisaje și un al treilea în evenimente WSOP.
Atunci când sunteți la fel de bun ca Chris Moorman și te joci la fel de mult ca Chris Moorman, atunci este doar o chestiune de timp de ce nu-texas nu permite jocuri de noroc. Am fost de gând să dor de clasic liniște comedie? "Cel puțin eu vin de-al doilea sau al treilea, în loc de a opta sau a noua de ce dealer întotdeauna câștiga la blackjack.
Moorman chiar și-a cumpărat un sacou de ce dealer de blackjack au un avantaj.