Ce Este Tema Din Acest Pasaj Surghiuniții Din Poker Flat

Lansarea pieței jocurilor de noroc online în Olanda, a fost amânată după ce olandezii jocuri de Noroc la Distanță Act (Koa) a fost împins din spate de o lună ce este tema din acest pasaj surghiuniții din poker flat.

Ministrul pentru Protecția Juridică Sander Dekker, a anunțat că Koa va veni acum în legea cu privire la 1 aprilie în loc de 1 Martie, oferindu-operatorii de o lună pentru a depune cererile de licențe pentru Jocuri de noroc din olanda Autoritate (KSA). Cu on-line de piață nu se datorează pentru a deschide șase luni mai târziu, noua data de lansare a fost stabilită pentru 1 octombrie, de la precedenta data de 1 septembrie. Dekker a explicat motivul pentru întârzierea a fost că este necesar mai mult timp pentru "punerea în aplicare atentă" de noua de jocuri online legi, pentru a crea un puternic mediu de reglementare.
El a spus: "mai Devreme v-am informat că eu sunt scopul pentru intrarea în vigoare la 1 Martie 2021. Acest lucru a fost, de asemenea, considerate fezabile pentru că o mare afacere este deja cunoscut tuturor părților implicate cu privire la conținutul legislației și a legislației secundare."Este clar că interesul public de jocuri de noroc politica sunt cel mai bine servite cu intrarea în vigoare rapidă ceea ce este cel de-al treilea slot în război de țesut pentru. Deși punerea în aplicare se desfășoară din punct de vedere energetic, a devenit clar pentru toți cei implicați că punerea în aplicare atentă nevoie de un pic mai mult timp ce este a treia cea mai mare mână de poker.
"Pentru acest motiv, vom amâna intrarea în vigoare a Koa Act de o lună până la 1 aprilie 2021, astfel încât KSA și sectorul jocurilor de noroc au suficiente posibilități pentru a finaliza pregătirile sale povești de succes din las de pariuri. Deschiderea pieței va avea loc pe 1 octombrie 2021."Koa a fost inițial planificat pentru a intra în vigoare la 1 iulie 2020, cu piața a deschis din ianuarie 2021 successo onu casino in inglese. Cu toate acestea, cu data de lansare apoi împins înapoi în iulie 2021 septembrie, anul trecut acest lucru a fost din nou amânată din cauza COVID-19 pandemie, cu 1 septembrie, data preconizată pentru piața de a deschide..