Asta Este Un Poker în Fotbal

Hong Kong conglomerat Lai Grup de Soare a semnat un contract cu Village Roadshow Limitată, care va vedea Australian parc tematic operatorului Village Roadshow Parcuri Tematice filială funcționează noul său Hollywood-tematice parc de distractii de pe Insula Hengqin apropiere de Macau asta este un poker în fotbal. Potrivit unui comunicat de Lai Grup de Soare, noul 236,800 sq ft Novotown "experiență captivantă centru" este de așteptat să deschidă până la sfârșitul anului 2018, oferind atracții, de vânzare cu amănuntul și zone de luat masa tematice în jurul valorii de unele dintre cele mai populare francize din California studioul Lionsgate Films inclusiv Jocurile Foamei, Divergent Series, și Acum Mă Vezi precum și trei mai mult încă să fie anunțate cât de mult poți obține condamnat pentru jocuri de noroc.
Fiind construit de către Zhuhai Hengqin Laisun Creative Cultura Orașului Company Limited, în care Lai Fung Holdings Limited deține o participație de 80% cu colegii Lai Grup de Soare filială eSun Holdings Limited deține restul, de dezvoltare, care va fi o unitate de cinci minute de la Macau de frontieră trebuie să fie conectate la fosta enclavă portugheză lui Cotai Strip printr-un pod cât timp pot să aștept pentru a fișier câștiguri din jocuri de noroc. "Suntem foarte încântați de parteneriatul cu Village Roadshow [Parcuri Tematice, un renume internațional operator de parc tematic pentru a gestiona Lionsgate [Filme] experiență captivantă în centrul Zhuhai Hengqin, Novotown," a citit o declarație de John Est de Lai Grup de Soare. "Hengqin este o locație perfectă pentru a dezvolta creativ culturii și turismului cât timp poate cineva să meargă la închisoare pentru jocuri de noroc. Este, de asemenea, Novotown viziunea de a deveni culturale incubator în regiunea Guangdong, Hong Kong, Macao și Taiwan." Village Roadshow Parcuri Tematice deja operează locuri din întreaga lume, inclusiv Warner Bros Lume Film în Queensland, Australia, precum și Wet 'N' Wild Las Vegas și a semnat o înțelegere în noiembrie pentru a deschide China primul Wet 'N' Wild Water Park de pe Insula Hainan, până la sfârșitul anului cât timp poate un cazinou tu ban. "Suntem extrem de încântați să colaborăm cu Lai Grup de Soare, a" citit-o declarație de Tim Fisher de la Village Roadshow Parcuri Tematice best blackjack odds in atlantic city.

"Lai Grup de Soare, Village Roadshow [Parcuri Tematice] și Lionsgate [Filme] partaja o ultimă viziune pentru viitorul bazate pe locație de divertisment și suntem încrezători că această colaborare dintre marile companii va aduce la viață globale iconice branduri de Lionsgate [Filme] într-un mediu imersiv, care va oferi consumatorului o experienta de neuitat. La Village Roadshow Parcuri Tematice, suntem încântați să aibă posibilitatea de a participa la acest risc interesant, care este un testament pentru capacitatea noastră de a proiecta, construi și opera tematice parcuri pe o scară globală." Unii analiști văd de dezvoltare într-o lumină favorabilă pentru cazinouri, care pot beneficia de o creștere a turismului în apropiere. best blackjack odds atlantic city.