Cel Mai Bun Mod De A Face Bani On-line Jocuri De Noroc

Numele actorului a fost vehiculate ca fiind una de profil înalt numele celebrităților care au participat la high-stakes poker jocuri aranjate de poker madam' Molly Bloom, un altul de 34 de inculpați cel mai bun mod de a face bani on-line jocuri de noroc.
Bloom este, potrivit surselor, a scris o carte despre experiențele ei cu Hollywood-listă cel mai bun mod de a face bani de jocuri de noroc sport. Furman.În mod ironic, Ray Donovan stele Liev Schreiber ca un 'reparare' angajat de la Hollywood bogat și faimos pentru a face scandaluri dispar asta este un poker în fotbal.

Producător de la Hollywood Bryan Zuriff (foto dreapta), a căror credite includ noul Showtime serialul Ray Donovan, a fost unul de 34 de persoane acuzate de mai multe jocuri de noroc, infracțiuni legate de Avocat american pentru Districtul de Sud din New York, Preet Bharara, de NE-om al legii care a devenit bine cunoscut în comunitatea de jocuri de noroc următoarele biroul lui e rechizitorii de poker online, companii pe 15 aprilie, 2011 aka Black Friday asta este un poker de ași. Zuriff a fost inițial acuzat de operare un sport ilegal afaceri de jocuri de noroc, transmiterea de pariuri sportive informații peste liniile de stat și de acceptare a instrumentelor financiare pentru unlawful internet gambling, joi, Zuriff a pledat vinovat într-un tribunal federal din Manhattan pentru acesta din urmă de acuzare, pentru care el ar putea confrunta cu până la cinci ani, în dungi, în plus față de $500k el a fost deja de acord să renunțe în termeni de înțelegere asta este un poker în engleză.