Gra W Ko Ci De Poker

Ne uitam la jocurile care sunt acum specifice pentru regiune, fie că este vorba matematice, modele, grafice sau de sunet," Domnul Seo spus GGRAsia timpul Global Gaming Expo (G2E) Asia trade show.r Seo a adăugat: "Konami este foarte puternic în SUA, plus Australia și Noua Zeelandă gra w ko ci de poker.
Se face sens pentru noi, pentru a continua acest succes în Asia lucruri de făcut în casino new south wales. Este [o creștere a vânzărilor] o să se întâmple peste noapte?Nu e. Acesta va fi un proces lung și avem nevoie pentru a construi un confortabil încrederea pieței în produsele noastre." a spus compania are acum un pumn de produse specifice Asia care Konami simte că va da firma ", o fundație bună pentru a începe de penetrare pe piața Asiatică." onami e mai bun pe piață în Asia, în prezent, este Filipine lucruri de făcut într-un cazinou. Konami a produselor în două cazinou deschis deja în Divertisment a Orașului, în apropiere de Manila, și în alte proprietăți mai mici, în întreaga țară, potrivit Domnului Seo lucruri de făcut în blackhawk co în afară de jocuri de noroc. Prezența noastră este foarte puternică în Filipine", a spus el. "Noi sperăm să reproducă că în alte piețe Asiatice." Fratii de Avere, un patru-nivel, simbol condus link-ul progresiv, este unul dintre Konami noi produse orientate spre piața Asiatică. "Spre deosebire de alte produse de pe piață în cazul în care [jocuri] link-specifice, puteți juca orice joc Konami sub link-ul", a declarat Dl Seo original american slot machine strategie.

Fratii de Avere este de a face foarte bine" în piețele în care este deja disponibil, a spus Konami reprezentant, adăugând că "este probabil printre primele trei link-uri în aceste regiuni." r Seo adăugat Konami are "o multime de jocuri si lucruri inovatoare în conducta" pentru piața Asiatică. Aceștia vor fi eliberați în următoarele 12 luni, a spus el american poker 2 ca la aparate online. Aceasta este doar o bucatica din ceea ce este de a veni – adâncimea și lățimea de portofoliul nostru este în creștere," a declarat Domnul Seo. american poker 2 ca la aparate gratis.