Wow Clasic Debuff Sloturi Naxx

Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre wow clasic debuff sloturi naxx. Hansen a postat o imagine pe Instagram la sfârșitul săptămânii trecute, indicând faptul că el a fost pregătirea pentru a face 15 ore de călătorie înapoi la Sin City. Nu-i rău pentru o zi de eforturi există vreo modalitate de a câștiga pe slot machines. Băieții s-au întors în oraș.Într-o serie de Instagram mesaje—fără îndoială sale preferate canal de comunicare, poker mare, Gus Hansen și ca lumea să știe că el a fost pe drumul de întoarcere de la Las Vegas și lui preferat veacul, Bobby ' s Room la Bellagio.

De zbor nu ar fi tot distracție și jocuri, deși, după cum Hansen a fost nevoit să explice de ce el a fost transportă bani atât de mult.Într-un alt Instagram post, el a afișat o lovitură de numerar, care a efectuat legendă, "Când aduce bani peste graniță trebuie să semneze primul meu născut – pentru a opri spălarea de bani.Între timp director la cea mai mare Bancă daneză asistat de spălare de bani pentru 2 Miliarde și s-a spus – 'nu Vom concedia, dar poate că este mai bine să se oprească' – Bolnav, Bolnav Lume!" Pentru cei care poate nu au auzit, un număr de instituții financiare din întreaga Europa au fost doar arestat pentru a ajuta clienții lor fura la fel de mult ca 63 de miliarde de dolari. Hansen știa că el a împins plicul și a spus după aceea, "eu sunt un om bolnav cu capul." Vara run a fost un Hansen clasic, plin de poker și petreceri există vreo modalitate de a câștiga la sloturi. Dacă căderea lui călătorie la las Vegas este ceva de genul lui aventurile de vară, lumea poker-ului este ceva mai mult entuziasm. Hansen a fost mult timp un accesoriu în Camera lui Bobby oricum este acolo pentru a castiga la slot machines. A participat chiar și la un cash game, numit "Marele Joc", care a văzut mâinile ajungând la 5.000 $/10.000 de dolari mark triple fortune dragon slot machine de download.

El a jucat împotriva celei mai bune, inclusiv Doyle Brunson, Daniel Negreanu și o mulțime de altele.În această vară trecut, el a adunat 652 ore de joc în camera de poker în curs de numai 70 de zile. E doar o chestiune de timp că toate locurile la masă sunt din nou pline, cu toată lumea în căutarea de a obține o bucată de Great Dane triple fortune dragon slots gratuit.