Negru 22 Jack Ryan Exprimate

Până în prezent, ligi nu am avut prea mult noroc în a convinge parlamentarii de stat să predea lor tăiat dorit. De când Curtea Supremă a respins PASPA în luna Mai, deschiderea ușii pentru statele membre de a oferi pariuri sportive, oficialii de la Major League Baseball și Asociația Națională de Baschet au susținut că au dreptul la o așa-numită integritate taxă. Un proiect mai devreme de pariuri sportive legislația în New Jersey numit pentru o taxă de 2,5 la sută să meargă spre ligi. Edelman avizul juridic este faptul că statisticile sportive aparțin publicului, și ligi nu au dreptul de a cere taxe, dar asta nu i-a oprit de la a da o lovitură.

Pennsylvania nu a finalizat toate detaliile legate de pariuri sportive lege, deci este prea devreme pentru a spune dacă vor ceda pe acest front negru 22 jack ryan exprimate. Curtea de Apel a decis că statisticile sportive se încadrează în domeniul public și nu sunt proprietate intelectuală a ligi.Într-un alt caz, C. Cu toate acestea, că ideea a fost abandonată atunci când statul a trecut o actualizare proiect de lege, cu un singur parlamentar numindu-l "șantaj" black & tan jack russell pui. Asta poate fi o pastilă greu de înghițit pentru Pennsylvania publice, care a finantat $222 de milioane de 262 de milioane de dolari costul de stadion.Între timp, cel puțin un expert susține că nu există niciun temei legal pentru Coonelly creanțe black + decker extra-lat slot 4-felie prăjitor de pâine.
Ei susțin că banii ar fi folosit pentru a depista orice suspect activitatea de pariuri pe jocurile lor. Coonelly argumentul lui este una directă. El continuă să spună că "fără sport profesionist nu poate fi nici pariuri sportive", în timp ce subliniind că proprietarul lor, Sportive și Expoziții Autoritatea de Pittsburgh, nu plătească pentru întreținere și îmbunătățiri în parcul lor numărul de blackjack în punte.