Wpt Poker Turneu Niagara Falls

Australian operator de pariuri Tabcorp a incheiat un acord pentru a deveni exclusive eSports furnizor de pariuri pentru jocuri și divertisment firma Unikrn wpt poker turneu niagara falls. Tabcorp Teritoriul de Nord-licențiat site de pariuri online Luxbet a fost de acord să ofere o platformă de pariuri pentru NOI bazate pe Unkirn, care se mândrește cu o 9m-global puternic eSports comunitate care viziona live multi-jucător de turnee de jocuri de noroc care implică League of Legends, Counter-Strike, Dota2 și alte jocuri. Tabcorp a luat, de asemenea, un joc în Unikrn ca parte din înțelegere wpt poker st johns park club de bowling. Noua platformă va oferi acces la vizualizare live, discuții vii și competitive cote pariuri pe rezultatul de eSports meciuri și turnee vor fi limitate la jurisdicțiile în care o astfel de activitate este legal wpt poker turneu programul 2021.

Tabcorp va fi responsabil pentru asigurarea pariurile nu sunt plasate de nepermis jurisdicții sau de către minori gameri wpt poker st johns park. La lansare, eSports de pariere vor fi limitate la meci și turneu de rezultate, dar "mai multe tipuri de pariuri" au fost promise pentru viitorul internetului. Unikrn CEO Rahul Sood, care până recent a fost GM Microsoft Ventures, a spus că ideea a fost de a oferi "o sigure, legale și de distracție arena pentru adulți de a aduna, de joc și pariu pe eSports." Tabcorp CEO-ul David Atttenborough declarat că firma sa a fost extrem de încântat să am asociat cu "un global comunitate de jocuri platformă care ajunge la milioane de jucători din întreaga lume, cu un record dovedit de inovare și succes." Există aproximativ 500k Australian fanii eSports dar Attenborough a declarat că noua platformă de pariuri ar putea extinde pentru a reglementat Europene de pariuri, dacă Australianul lansa dovedește a fi un succes cascadă role sloturi distractiv gratuit.
Spune Attenborough, există în jur de 200 de milioane global eSports jucători, aproximativ la fel ca Asociația Națională de Baschet, care este în prezent Tabcorp cele mai populare pariuri sportive oferă casdep casino no deposit bonus codes. Attenborough a respins criticile că noua platformă va încuraja pe tineri să joace, spune Australian Financial Review că 71% din eSports spectatori au fost adulți.

Attenborough, de asemenea, a spus Tabcorp ar utiliza sale existente tehnologie pentru a monitoriza pentru orice suspect de pariuri modele care ar putea sugera fix a fost. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre cascadă role slot machine app.