Poker Star Jouer Entre Amis

B2B brațul online casa de pariuri Pinnacle a semnat primul său client datorită companiei eSports experiență pariuri. Joi, Pinnacle Soluție a anunțat că a ajuns la o înțelegere cu Asiatice BGE, o parte din AsianLogic familie de jocuri de noroc branduri și societatea-mamă a Dafabet, Nextbet și Zipang Casino, printre altele. Acordul prevede Pinnacle Soluție pentru aprovizionarea eSports iFrame API Asiatice BGE este branduri de jocuri de noroc. IFrame include o casa de pariuri piele, mobil compatibil cu site-ul și de gestionare a riscurilor de servicii.În timp ce eSports' popularitate este în creștere în piețele Occidentale, se bucură de o mult mai larg următoarele pe piețele Asiatice, făcându-l o alternativă binevenită pentru Asia-cu care se confruntă caselor de pariuri sportive tradiționale care oferă. Apogeul a fost un avocat timpurie pentru potențialul de eSports piață de pariuri, după ce a luat primul său eSports pariu drumul înapoi în 2010.
Pinnacle oferă o gamă largă de eSports piețe, comercianții sale sunt cu experiență și șansele acesteia beneficia de Pinnacle faimoasa marje reduse de profit poker star jouer entre amis. Culmea e eSports jertfă a câștigat industria onoruri de la place de SBC Știri și eGaming Review, asa-i de mirare atunci că societatea touted sale eSports experiență atunci când a lansat Apogeul Soluție divizia B2B în luna aprilie poker star jouer avec onu ami. Pinnacle COO Jane Guan sărbătorit Asiatice BGE afacere prin a spune semna cu "una dintre cele mai mari nume din industria subliniază faptul că Pinnacle Soluție este un partener de încredere pentru operatorii de conducere." Asiatice Logica director de marketing Nikos Diakoumopoulos logrolled înapoi, spunând că "calitate și flexibilitate de Pinnacle Soluție oferta de produse a fost forța motrice din spatele acestui parteneriat." Pinnacle (casa de pariuri) și-a retras marea BRITANIE licență de jocuri de noroc cererea lună după B2B lansare, în ciuda companiei a anunțat trece la o strategie axată pe o piață reglementată de expansiune quel est le meilleur joueur de poker du monde.

Pinnacle Soluție a lăsat să se înțeleagă că este de a explora opțiunile și potențialul B2B parteneri în America e nou juridice pariuri sportive mediului quel est le meilleur site pour jouer a la roulette en ligne. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre quel est le meilleur site de poker en ligne.