La Ce Oră Talking Stick Cazinoul Deschis

Operatorul Penn National Gaming Inc.este de a dobândi Tropicana Las Vegas hotel and casino de la acționarii săi, dintre care cea mai mare fiind un parteneriat între Alex Yemenidjian și firma de private equity Onex Corporation, pentru $360m.
Onex și filialele sale și-au anunțat acordul de achiziție, și Onex e parte din încasările vor fi de aproximativ 50 milioane de dolari la ce oră talking stick cazinoul deschis. Tropicana Las Vegas, care a cheltuit 200 de milioane pe renovarea de proprietate, va fi primul Penn Naționale deținute de cazino de pe Las Vegas Strip un om de jocuri de noroc david baldacci review. Penn Naționale operează în prezent 26 de instalații în peste 17 jurisdicții, și Tropicana Las Vegas va fi a doua cazinourilor din Nevada un om de jocuri de noroc david baldacci epub. Penn National CEO Timothy Blinston a declarat într-un comunicat de presă: "achiziționarea planificată de Tropicana Las Vegas stabilește o prezență puternică pe Las Vegas Strip pentru Penn National Gaming, îndeplinind o importantă pe termen lung obiectiv strategic pentru companie. Cu o $360m costul de achiziție, noi credem că ne-am structurat-o prudent tranzacție să dețină și să opereze un premier Benzi de active la un preț atractiv de intrare un om de jocuri de noroc david baldacci gratuit.
"Având în vedere obiectivul nostru de pârghie Penn National de date de aproape trei milioane de activ regionale de jocuri clienții, ne-am petrecut ultimii ani mai multe revizuirea o achizitie de numeroase jocuri active în Las Vegas." Afacerea este de așteptat să fie finalizată în cursul acestui an. descărcare.