Poate As Fi Unul Din Poker

Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre. Dar cu Campionatul Deschis câștiga acum în cărțile de istorie, Lefty acum se mută cu un pas mai aproape de a concura evaziv cariera de Grand Slam poate as fi unul din poker. A câștigat deja trei Masters, unul PGA Championship, iar acum se adaugă asta la numele său poate abilify cauza problemelor cu jocurile de noroc.

Dacă a fost misplaying conduce și lipsă de putts, toată lumea a fost de codare și părea zguduit de sarcina descurajanta de a face mai puține greșeli decât celelalte poate as fi de 10 la blackjack. Cel majore absent pe cv-ul lui este US Open, la aceeași specializare, unde a terminat runner-up incredibil de șase ori poate fi asul 1 în texas hold ' em. Cinci săptămâni eliminate de încă o dezamăgire finisaj Deschis, Phil MIckelson a fost setat să tee off pentru runda finală ale Campionatului.

Poate anul viitor va urma același scenariu în Pinehurst. Era vorba de Tigru este ultima șansă de a câștiga primul său majore din 2008 NE-a Deschis. Acest lucru a fost Phil Mickelson ieșind din umbră, călcat în picioare de toată lumea care stătea în calea lui, și răsunător câștiga una dintre cele două specializări, că el a avut încă de a lua în jos într-un Hall of Fame cariera.