Un Alt Termen De Fata De Poker

Casele de pariuri din marea BRITANIE s-au lovit aproape la fel de greu ca Brazilia se după Germania e incredibil 7-1 victorie, luni, în Cupa Mondială de semi-finală, în conformitate cu Agence France-Presse.
Case de pariuri, inclusiv Paddy Power, William Hill, Ladbrokes toate trebuit să scoată din buzunar sume considerabile pentru pariorii după ce au dat lovitura cu mult șansele un alt termen de fata de poker. Josh Powell, Paddy Power purtător de cuvânt, scris în firmă blogul lui: "Dacă tu crezi că a fost o noapte grea pentru [Brazilia atacantul] Fred, n-ai văzut starea lui Paddy carte. "Dacă cineva în pub-am spus și-au susținut unele dintre aceste pariuri înainte de kick-off-ai bănui că ale real, i-a trimis mai nebun decât un sac de ratoni." Dar, a continuat el, aceste "prost-căutarea șuturi" echivala cu un "accident vascular cerebral de geniu" acum, și-ar fi ridicat la firma "Punting Hall of Fame".În timp ce nimeni nu a prezis 7-1 scorul final – care a fost pretul de 500/1 la Dealuri și 1000/1 la Paddy – patru Paddy Power pariorilor prezis transformat, astfel ca unul Essex bazate pe pariorul care a pariat de 5 lire si am mers mai departe 2500 de lire mai bogat un alt termen pentru slot de timp.
Un total de 82 pariat pe Germania mijlocașul Toni Kroos să înscrie două sau mai multe goluri la 80/1, dintre care unul a pariat 20 de lire fierbinte pentru a arde ține și de spin slot review. Un client care a pus o 80p miza pe o jumătate de timp scorul de 5-0 pentru Germania la 300/1 colectate £240 de Dealuri fierbinte pentru a arde slot demo. Joe Crilly, Dealuri purtător de cuvânt, a declarat pentru AFP că în timp ce faptul că a fost singurul scor corect bet-au fost încă o "destul de rău noapte", pentru casa de pariuri, cu mai mult de 65% din pariurile sprijinul Germanilor de a câștiga fierbinte pentru a arde ține și de spin casino. El a continuat: "de Asemenea, prejudiciul în timp consolare gol pentru Brazilia a stârnit un milion de lire-plata-pe ambele echipe să înscrie, care, mai mult scorul corect sau primul gol, este a doua cea mai populară piață după rezultatul meciului." El a spus că ar putea fi cel mai scump scopul consolare vreodată – care este cu siguranță adevărat pentru unul Ladbrokes client al cărui £2 pe Germania pentru a câștiga 7-0 la cote de 1000/1 a fost distrus de ultimul minut grevă. Rory Scott, un alt Paddy Power purtător de cuvânt, a declarat pentru AFP că casa de pariuri cu experiență miercuri de mult ca Brazilian manager Phil Scolari, "cu un pic de o durere de cap". cum pot descărca 888 poker.