Cazinoul Din Manhattan

În ciuda faptului că este considerat ca o teorie de buzunar de aer mai puțin decât în urmă cu un deceniu, bitcoin devine rapid popular în rândul întreprinderilor și operatorilor ca o opțiune fezabilă pentru procesarea plăților.În sectorul jocurilor de noroc online, bitcoin face apel la jucătorii pentru că le permite să efectua și primi plăți aproape instantaneu, și fără taxe de tranzacție cazinoul din manhattan.
Johnny Mayo de Forbes Asia de 30 sub 30 Finanțe & VC declarat anterior bitcoin a ajutat industria jocurilor de noroc revoluționa în sine, în special în termeni de plăți digitale.Într-un interviu cu CalvinAyre.com, Mayo a subliniat că oportunitățile de micro-tranzacții nu va fi descoperit dacă nu era pentru bitcoin. "Eu cred că există câteva variabile diferite aici, dar cred că cea mai mare ar fi acum avem prima ocazie pentru micro-tranzacții new york. Avem capacitatea de a fi capabil de a împărți o valoare de procent.

Folosind curente tradiționale sistem de plată, nu poți face asta", a spus Mayo CalvinAyre.com. "Nu puteți trimite pentru a trimite fiecare alte și de a face anumite idei imposibil de a obține merge ce maini de blackjack nu te-ai despărțit.
Pentru mine, aș spune că este, probabil, cea mai mare lucrurile cu bitcoin și jocuri de noroc este micro tranzacție element." În prezent, operatorii mai mici au început deja să adopte bitcoin în produsul lor oferă, dar o mai largă adoptare de mari, operatorii stabiliți rămâne de văzut. Cu toate acestea, există țări în curs de dezvoltare – cum ar fi Filipine și Malaezia, care sunt acum începe să prindă cu celelalte țări care sunt în frunte ce aduce noroc la cazinou.
Săptămâna viitoare, patru bitcoin experti va sta la ASEAN Gaming Summit pentru a discuta despre oportunitățile de bitcoin de jocuri de noroc, mai ales în regiunea Sud-estul Asiei ce blackjack pentru a utiliza osrs. Jiten Melwani, fondator și CEO al Bitgame Laboratoare, se va alătura Coinpoint CEO Saupe Frizer și Playbetr managing director Marvin Jones va vorbi despre posibilitatea de cryptocurrency fiind opțiunea de plată a ales, printre alte lucruri. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.