Cel Mai Bun Interval De Timp Pentru Postul Intermitent

Un cadru de comentarii on-line pentru Resorts World Las Vegas au dispărut doar în timp pentru ca oamenii să facă primul lor vizite la proprietate joi. Sistemul integrat de resort a avut mai multe zeci aparent fals Google recenzii, recent, ca de duminică. Belarmino spus de călătorie site-uri precum TripAdvisor și Expedia au luat măsuri pentru a elimina fals comentariile de la site-urile lor cel mai bun interval de timp pentru postul intermitent. "Politicile noastre stricte clar comentarii de stat trebuie să se bazeze pe experiențe reale, și când vom găsi politica de încălcări, vom lua măsuri — de la eliminarea conținut abuziv la dezactivarea conturilor de utilizator. Recenzii transporta greutate cum de a avea gratuit chip poker zynga. Au fost 129 Google recenzii la acel moment cum să aibă zynga poker chips-uri gratuit.
Proprietate a două recenzii Yelp marți la prânz, nici revizuire a presupus o experiență invitat la Resorts World cum de a avea o culoare în poker. Google utilizează ambele sisteme automatizate și instruirea personalului pentru a găsi și elimina conținut fals, potrivit companiei. Resorts World medie de 4.3 stele peste 144 recenzii de prânz de duminică, cu patru zile înainte a fost setat pentru a deschide, a menționat un alt utilizator Twitter, care a postat un link către Google recenzii pagina cum pentru a juca poker cu prietenii.

"Personal excelent și mâncare delicioasă," citit un alt comentariu în captura de ecran. Așteptăm cu nerăbdare să în mod oficial primitoare oaspeții de la proprietate pe 24 iunie." Motivele variază de ce cineva poate posta un false sau înșelătoare de revizuire, potrivit UNLV ospitalitate profesor Amanda Belarmino, care studiază cum culturale și mișcări sociale influența industriei cum pentru a juca poker cu jetoane.