Google Forme Slot De Timp înscrieți

Online operator de poker PokerStars, deținute de către Amaya Gaming, și-a anunțat retragerea de pe piața Slovenă, împreună cu sora sa, companie de Full Tilt google forme slot de timp înscrieți. "Echipa noastră de management în mod regulat recenzii operațiunile noastre de piață de piață pentru a evalua oportunitățile comerciale și riscurile de afaceri pentru brand-ul nostru", un reprezentant al PokerStars, a spus într-o declarație emisă la Pokernews.com face aplicații slot machine plătească bani reali. "După o analiză recentă, ne-am decis să nu mai ofere bani reali jocuri de jucatori care se află fizic în, sau au o adresă înregistrată în Slovenia de la 4 iulie 2016." PokerStars, care este licențiată în prezent în 12 țări din UE, s-a mutat pentru a asigura clienții că soldurile lor rămâne "siguranță și securitate", în timp ce un e-mail a fost trimis la toate PokerStars Slovenia pe baza de clienti consilierea acestora cu privire la modul de a proceda fac slot machine odds schimba. Jucătorii vor putea să-și retragă soldurile lor ", la alegerea lor" fac slot machine ia monede reale.
Operatorul nu a exclus o posibilă revenire la piața Slovenă, ar trebui să jocuri online legislației fi trecut în țară și elimina "piața gri" de stare slot este blocat în stat eșuat. Reprezentantul a adăugat: "nu Avem în prezent se așteaptă să se retragă de pe alte piețe în viitorul apropiat.

"Sperăm că vom fi capabili de a reveni la piață în timp util, și va continua să sprijine implementarea corectă și consecventă a regulamentului, care servește nevoile tuturor părților interesate și include un angajament puternic pentru protecția consumatorilor, în special a persoanelor vulnerabile, în Slovenia." Ambele PokerStars și Full Tilt și-a încetat operațiunile lor în piața Israeliană pe 27 iunie..