Poker în Linea Con Amigos

Operatorul de cazinou MGM Resorts a fost din nou amânată deschiderea noului Macao integrat complex, în parte ca urmare a proiectului de design poker în linea con amigos. Marți, MGM din Asia ramură MGM China a anunțat că a planificat al doilea trimestru de deschidere a noului său $3.1 b MGM Cotai cazinou din Macau au fost ajustate la "cea de-a doua jumătate a anului 2017." Compania a citat complexitatea proiectului precum și a companiei "angajamentul pentru o lansare de succes, care reflectă cerințele actuale de pe piață." Acest lucru marchează a treia oară MGM a împins înapoi deschiderea MGM Cotai, având programată inițial un Q4 2016 de lansare, doar pentru a obține picioarele reci atunci când Macao piața jocurilor de noroc a intrat în toaletă poker en linea con dinero real. O nouă țintă de T1 2017 a fost stabilit, apoi, că a fost mutat de la T2 poker en linea dinero real.
MGM marți declarație a avertizat că nu exclude alte întârzieri, având în vedere necesitatea de a obține aprobările necesare din partea administrației publice locale. E clar ce MGM a fost referindu-se la momentul dat vina pe necesitatea de a reflecta "cerințele pieței" pentru a contribui la MGM Cotai cele mai recente întârziere online poker texas hold ' em gratuit. MGM a avut inițial prezentat noua proprietate ca un refugiu pentru piața de masă turisti, reflectând încetinire puternică a creșterii în Macao VIP piața jocurilor de noroc, care a început la începutul anului 2014 aplicații de poker pe bani reali canada.

MGM China CEO Grant Bowie a întărit această masă se concentreze pe piață în August anul trecut, când a afirmat că MGM Cotai nu dispun de nici un VIP mesele de joc, cel puțin, nu pentru a începe aplicații de poker gratuit cu prietenii. Dar Macao latente VIP piața a dat semne de viață în Q4 2016, deci poate MGM este acum frenetic în căutare de placat cu aur, scaunul de toaletă capace pentru apartamentele de lux.În alte MGM China news, compania a anunțat marți că va emite un "discreționare bonus" egală cu salariul pe o lună pentru un număr necunoscut de non-personal de conducere. Discreționare bonus este în plus față de 'bonus special' a anunțat de anul trecut, de asemenea, egală cu salariul pe o lună. MGM este cel de-al treilea Macao operator pentru a face un bonus anuntul până în 2017, în urma Wynn Macau și SJM Holdings.
Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.