Bine Amestecat Băuturi La Un Cazinou

Viktor 'Isildur1' Blom a început anul în super-moda, castigand PokerStars Caribbean Adventure eveniment Super High Roller și dulce $1.254 m premiu.

Peste ocean, în Dublin, David Superficială a câștigat World Poker Tour Irlanda, câștigând €222k și un loc în viitoarea WPT Championship, în las Vegas. E primul turneu de triumf pentru poker online monster Blom, iar el cu siguranta a ales bine să o dezvirgineze.

Ultimul să stea în Blom a fost Dan Shak, care a $846k pentru a ajuta la calmarea lui dezamăgire bine amestecat băuturi la un cazinou. La 2500 de euro buy-in în evenimentul a atras un câmp din 338, în cele din urmă vine în jos pentru o perioada de cinci predat la masa finală de duminică nume bun pentru un club de poker.
Dar destul despre 2012, care a domnit 2011 culcare?Jucător de-a numit Ben Lamb ca Jucător al Anului pe baza lui impresionant 2011, care a inclus cinci premii la World Series of Poker (printre ei, prima lui brățară WSOP și pe locul al treilea în Main Event) pentru un premiu total de $5.35 m.Între timp, Revista Bluff pe nume Eugene Katchalov lor Jucătorul Anului pentru 13 premii (inclusiv prima lui brățară WSOP și PCA Super High Roller de titlu) în valoare totală de $2.57 m logic magic solve poker is coded as. Următorul pentru WPT este o călătorie de întoarcere de la Veneția începutul Feb logiciel d'aide a la decision poker. Serios, dacă ne-am învățat nimic de la Highlander filme, e că nu poate fi doar una.. logiciel aide au poker gratuit.