Clasament De Manos Ro Poker

Un studiu de la Universitatea Auckland din Tehnologie (AUT) sugerează că persoanele cu dependenta de jocuri de noroc probleme sunt mult mai probabil să se auto-izolează, se retrage din grupuri sociale.

Studiul a fost condus de jocuri de Noroc și Dependența Centrul de Cercetare conferențiar universitar Maria Bellringer și finanțate de către Ministerul Sănătății, a raportat RNZ."Dacă cineva este un membru activ al grupurilor comunitare și s-a retras pentru nici un motiv aparent, acest lucru ar putea fi un indicator că această persoană se confruntă cu probleme de jocuri de noroc ascuns de alte persoane", a spus Bellringer clasament de manos ro poker. Studiul sugerează, de asemenea, Maori și Pasifika populații din Noua Zeelandă sunt la risc mai mare de a suferi daune din jocuri de noroc jocuri de noroc cazinouri în south bend. Studiul scoate în evidență asocierile dintre jucătorii-problemă și de sănătate precară indiana.

"Au fost mai susceptibile de a fi continuă fumatori, au fost susceptibile de a continua o slabă calitate a vieții, așa că au început cu o slabă calitate a vieții și a rămas săraci", a explicat Bellringer jocuri de noroc cazinouri. Jucătorii-problemă sunt mult mai probabil de a experimenta mai multe evenimente stresante, cum ar fi pierderea unui loc de muncă sau de sănătate se deteriorează în sedona. Cu toate acestea, merge în ambele sensuri, ca starea de sanatate a celor care trecerea de la o problemă de jocuri de noroc se va îmbunătăți arizona.
Bellringer a adăugat: "ei Au fost, de asemenea, susceptibile de a tranziției de la consumul de alcool într-un periculoase mod, sau excesiv, și, ulterior, au mai multe sanse de a crește calitatea vieții lor."Pe baza datelor de la Royal Australia și Noua Zeelandă Colegiul de Psihiatri (RANZCP), în Noua Zeelandă, jucătorii-problemă reprezintă aproximativ 0,3% din populație, cu risc moderat jucatori la 1%, și se estimează că aproximativ 1 din 40 de neo-zeelandezi sunt afectate în mod negativ de către alte persoane este de jocuri de noroc. jocuri de noroc cazinouri în sudul statului indiana..