Cum Să Bată Poker Ca La Aparate

Cehă proprietar de cazino Leon Tsoukernik spune Aria de poker personalul zate l cu alcool, făcându-l să piardă 3 milioane de dolari într-un high-stakes poker meci împotriva unui profesionist Australian, recentele lucrări de judecată depuse de către Tsoukernik cerere cum să bată poker ca la aparate.

Directorii de la Stația de Cazinouri nu sunt fericit despre reprezentarea vot care va permite două sindicate afiliate la Uni-AICI pentru a deschide negocieri colective discuțiile de la Green Valley Ranch cum o masă de ruletă funcționează. Henderson resort a devenit cea de-a patra Stație de Cazinouri proprietatea de a forma un sindicat din 2014.

"Suntem în mod evident dezamăgit de rezultatul alegerilor și sunt, de asemenea, dezamăgit de modul în care uniunea desfășoară Green Valley Ranch campanie electorală", a declarat Richard Haskins, președinte de Secție, o filială a Red Rock Statiuni. "Vom evalua situația și a unor măsuri adecvate." El nu a precizat ce următorii pași sunt avute în vedere cum un turneu de poker funcționează.

O uniune purtătoarea de cuvânt a spus că 78 la sută din 730 de muncitori care au votat în două zile de alegeri, care s-a încheiat joi seara favorizat de reprezentare prin Culinare Locale 226 și Barmani Locale 165. Prima Stație de proprietatea de a fi membru de sindicat a fost tribal Graton Resort &Casino în Rohnert Park, California, în cazul în care lucrătorii au votat în iulie 2014 pentru reprezentare și a semnat un contract de mai mult de un an mai târziu cum o masa de zaruri este făcut. Boulder Station angajații au votat 355-177 să aprobe reprezentare la începutul lunii septembrie 2016, dar Palace Station muncitorii au respins uniunii 266-262 o lună mai târziu timp slotul. Culinare Uniunii a depus o muncă abuzive practicile plângere la Consiliul Național al Muncii, care a dus la o înțelegere cu compania care a inclus sindicalizare slot de timp abs-cbn tv. Stația de directori la timp a spus că au fost de acord să se stabilească, pentru a evita o îndelungată dispută. slot de timp de calcul în excel.