Cum Să Bată Quick Hit Slot Machine

Mexican operator PlayCity Cazinou, o filială de cel mai important grup media din Mexic, operate în prezent de 16 locuri de jocuri de noroc din întreaga țară cum să bată quick hit slot machine. După ani de puternic pariuri pe Zitro succes Video Bingo produse, cel mai important operator de asemenea, are încredere în gama largă de Bryke Sloturi Video de produse, creșterea de unități instalate în cazinourile sale la 316.

Cu acest acord, Playcity are deja toate Bryke linii de produse, cum ar fi multi-joc standalone linie Alege și de a Câștiga; sau linia progresivă bănci în POALĂ, cum ar fi Aprins Perle, care a provocat un val de proteste în piața Mexicană și în lume cum să bată mașini de poker australia. La aceste produs de succes linii adaugă linie impresionanta de POALA lui cu ecranul panoramic din care primul produs este Link-ul de Rege, un multi-joc bancă cu un 4-nivel progresivă și o extrem de interesantă mecanic pentru a obține jackpot-uri progresive cum să bată noapte de poker la inventar. Cu acestea, primele trei linii de produse, de Bryke Sloturi Video de gama este pregătit pentru a satisface nevoile de toate diversitatea de clienți care vizitează PlayCity cazinouri, Mexic și în lume cum o fata de poker într-adevăr se simte. Johnny Viveiros Ortiz, fondator al Zitro spune "nu Am putut fi mai mândru de acceptarea noastră Sloturi Video Bryke linii de produse de către ambii jucători și a operatorilor din cauza incontestabil de performanță dintre jocurile noastre combinate cu plenitudine de servicii tehnice care Zitro se angajează să împrumute zi de zi. Aș dori să mulțumesc Playcity pentru că au avut încredere în noi și suntem convinși că noile produse vor ajuta pentru a aduce prospetime si diversitate la cazinouri cum un turneu de poker funcționează. Cu Bryke linii de produse nici un jucător nu va fi lăsat fără produsul lor preferat.

"Pentru mai multe informații: Departamento de Comunicación Zitro [email protected]/ [email protected] Tel.: +34 937 456 900/ +34 91 7997366 Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.