Cazinouri Slot Machines în Apropiere De San Francisco

Compania operează două taverne tradiționale în Reno. Aur Entertainment Inc.a anunțat joi că a deschis un nou PT Aur în sud-vest de Las Vegas.

Blake L cazinouri slot machines în apropiere de san francisco. Noul 5,390 metri patrati, PT Aur este la 8275 Fort Apache Drum, la nord de Wigwam Avenue, vizavi de intrarea de vest a Rodos Ferma best online gambling poker app.
El a spus de Aur intenționează să deschidă o mai tavernă în Sudul Nevada până la sfârșitul anului și până la șase suplimentare taverne în 2018 best online gambling payout sites. "Compania noastra este urcarea pe vibrante Las Vegas economiei și vom vedea în continuare oportunități de extindere și de creștere," Sartini spus într-o declarație. Sartini II, senior vice-presedinte al distribuite de jocuri pentru Aur de Divertisment, a declarat cel mai nou taverna cum urmează planul companiei de a extinde PT marca întreaga piață din Las Vegas best online gambling poker sites.
Cele patru taverne care a deschis anterior în 2017 sunt PT Aur pe Valea Vedere la sud de Sunset Road, PT Aur pe Buffalo Drive lângă Warm Springs, PT Aur la intersecția dintre Decatur Boulevard și Silverado Ranch Road, si PT Aur pe Oso Blanca Drum în Centennial Dealuri.. Noua PT Aur va angaja 20 de persoane. Taverna mărcile companiei 56 locație în Valea Las Vegas.