Slot Machine După Efectele Tutorial

În Filipine, oficialii de la mai multe agenții de stat, potrivit efectuarea unui concertate represiunea împotriva jocurilor de noroc online de firme care funcționează fără o licență valabilă și au trecut 170 de astfel de întreprinderi, de la începutul anului trecut. Campania urmează reciprocă de cooperare oferte: Potrivit unui raport de la locale BusinessMirror ziar, revelația a venit printr-o declarație de Andrea Domingo (foto), Președinte și Chief Executive Officer pentru Filipine Distracții și Jocuri de noroc Corporation (PAGCor), și urmează semnarea acordului de cooperare reciprocă' acordurile încheiate între autoritatea de reglementare și diverse organisme de aplicare a legii, inclusiv Filipine Naționale de Poliție, Biroul de Imigrare și Biroul Național de Investigații slot machine după efectele tutorial. Sancțiunile includ amenzi și deportare: Domingo a declarat că iGaming firme găsit vinovat de încălcarea autorității de reglementare Offshore de Reglementare a Jocurilor Manual de operare fără un interes legitim Filipineze Online Exploatarea Jocurilor de noroc (POGO) licența ar putea fi aspru amendați și chiar a se vedea lor non-naționale angajați deportați lista cu toate mâinile de poker. Domingo declaratie citit... "sfat, prin urmare legaliza operațiunile de dumneavoastră sau față consecințe grave." Continuă monitorizare: Domingo, potrivit surselor, a declarat că PAGCor este mai mult implicat în monitorizarea 53 deținătorii actuali de POGO licențe prin Monitorizarea Conformității și Departamentul de Executare, în scopul de a se asigura că aceste firme sunt aderarea la toate legislației locale și naționale și contribuind în mod corespunzător cantitatea corectă de impozitare lista cu toate site-urile de poker. Ziarul a explicat că toate legitim iGaming firmele plătesc o $200.000 de taxă de licențiere, alături de prelucrare a taxelor în valoare de până la 15.000 de dolari listă a tuturor posibile mâini de poker.

În plus, acești operatori sunt mai mult obligația de a stabili în numerar a unui fond care să conțină cel puțin 250.000 de dolari, care pot fi utilizate pentru a onora orice premii remarcabile în cazul în care pentru a obține minore slot inima din azeroth. Al treilea-petrecere de control pe drum: Domingo în plus proclamat că agenția nu este în curând, în speranța de a debuta un nou terțe părți platforma de audit, care este de a monitoriza toate POGO licențiați în timp real, în scopul de a asigura corectitudinea și buna colectare a veniturilor fiscale. Ea a detaliat că această inovație ar putea dubla în doar peste 72 de milioane de dolari autoritatea de reglementare colectate din taxele de anul trecut, în timp ce ajuta pentru a elimina pariuri ilegale pe lucruri, cum ar fi luptele de cocoși, colegial sport și prețurile de acțiuni tranzacționate.
Potențialul de creștere în cererile de licență: Jose Tria, Asistent Special pentru PAGCor, potrivit surselor, a declarat ziarului că instituția de acest nou sistem de monitorizare ar putea ajuta, de asemenea, autoritatea de reglementare pentru a crește numărul de POGO aplicații și a vedea agenția pentru a aduce într-o sumă estimată de 55,3 milioane de dolari în venituri în anul următor. în cazul în care pentru a obține personalizate de poker chips-uri.