Ceo-ul Mare Cazino Din Canada Salariu

Un foarte neștiințific sondajul a fost efectuat de British jucător de poker și utilizator Twitter Patrick Leonard, care a arătat niște rezultate incredibile ceo-ul mare cazino din canada salariu. în cazul în care plătesc suplimentar 25% rakeback." Au fost trei posibile opțiuni disponibile ca răspuns, "Spune-le," "Ține de joc în mod normal" sau "Rake-ul cât mai mult posibil." Un total de 1,148 oamenii au răspuns, cu 56%, indicând că ei ar alege ultima opțiune ceramica de poker chips-uri de vanzare. Prima întrebare a fost întrebat, "Te joci heads-up într-un turneu, adversarul deconectează, ce faci și să comenteze de ce, dacă te simți puternic, fie un fel." La doar două opțiuni pentru răspunsuri au fost "Stau și așteaptă" sau "Activ fura blind-urile." Din 7,531 răspunsuri, 83% au indicat că le-ar fura blind-urile ceramica cip de poker challenge monede.
Cea de-a treia întrebare a introdus mai degrabă un scenariu extrem ce restaurante sunt în hollywood casino. Se citește, "Te joci heads-up împotriva unui jucător într-un HUSNG [heads-up sit-and-go] și el se deconectează, stă 4 alte jocuri deschise, stai acele tabele pentru a fura ev prea?Dacă nu, cineva va, poate că ar vs tine." Singurele alegeri au fost "Da" sau "Nu" și, din 2,517 răspunsuri, 56% au spus că o vor face.

Rezultatele au uimit chiar și Mike Matusow, care a comentat, "Acest lucru arată doar cât de rușinos atât de mulți oameni în comunitate de poker sunt. 32% au declarat că vor păstra joc în mod normal, lăsând doar 12% alegerea "Spune-le" opțiune. O persoană a spus, "este on — line-a jefui jaluzele!" și un altul a afirmat, "e parte din joc. Dacă Twitter este de a fi crezut, jucătorii de poker lipsa de etică.