Filme Precum Black Jack 21

Yggdrasil CEO Fredrik Elmqvist, a declarat: "Italia a fost un obiectiv major de târziu cum ne uităm pentru a oferi jocuri de conducere și instrumente de promovare a țării milioane de fanii de jocuri, dintre care mulți se joace cu Stanleybet filme precum black jack 21. La Stanleybet.- l-ul este licențiat de către ADM, Italian de Autoritatea de Jocuri (Jocuri Online, Licența Nr 15247), pentru a opera in reglementată piața italiană peliculas de poker și pariuri. Acestea sunt integrate prin intermediul industriei schimbarea iSENSE 2.0 HTML client cadru care permite simultan lansează pe desktop și mobile, și este susținută de BOOST™, o colecție de instrumente de promovare axate pe angajament și retenție prin concepte, cum ar fi Misiuni, Super Free Spins™ Numerar și Rasă, și de LAUDA, o industrie-primul concept care permite promovarea de jocuri prin intermediul canalelor sociale.iSENSE 2.0+, lansat în aprilie 2017, include un număr de industrie-lider de caracteristici, inclusiv suport pentru retina mai clare imagini, un nou minimalist UI mobil cu un design elegant și proaspăt simt, și un nou și ușor în joc procesului de depunere. 27 Martie 2018 – Yggdrasil Gaming a semnat un contract cu operator major Stanleybet pentru aprovizionarea gamă largă de conținut de joc în Italia. "E un privilegiu să oferim conținut de astfel de un nume important în teritoriu și suntem încrezători baza lor de clienti va lua pentru a noastre populare titluri." Stanleybet Grup On-line Directorul Gianluca Porzio, a declarat: "întotdeauna Ne străduim să oferim clienților noștri cu cele mai recente conținut online și suntem încântați să adăugați Yggdrasil la oferta noastra online.
Compania are sediul în Malta, cu o dezvoltare majoră birou în Cracovia, Polonia și birouri regionale în Stockholm și Gibraltar. Ea a apărut ca una dintre cele mai respectate și apreciate furnizori și oferă jocuri pentru unii dintre cei mai mari operatori, inclusiv: bet365, Betsson Grup, bwin.petrecere, Cires, LeoVegas, Domnule Green, Casumo și Unibet filme robert de niro casino.
Yggdrasil a fost câștigătorul de Inovator Furnizor de An în 2017 și 2018 International Gaming Awards, Slot Furnizor de An, în 2016 și 2017 EGR B2B Premii, Jocuri de noroc Furnizor de Software de la An la 2016 International Gaming Awards și Software Stea în Ascensiune în 2015 EGR B2B Premii filme despre jocul de poker. La Stanleybet Grupul are în prezent peste 3.000 de oameni. Firma deține autorizații în Malta, România, Gibraltar și Regatul Unit ilot central sur ruleta pas cher.