Ceașcă De Cafea Cu Prajitura Fanta

Ladbrokes CEO-ul Jim Mullen a spus că a înțeles decizia și a confirmat faptul că societatea și FA va continua să lucreze împreună "pentru a asigura integritatea și încrederea și sportului este menținută pentru fanii de joc și milioane de clienti care se bucura de pariuri pe săptămână în săptămână." În urma Barton fiasco, FA instigat-o trei luni de revizuire a politicii sale comerciale, parteneriate cu companii de jocuri de noroc ceașcă de cafea cu prajitura fanta.

Dar grija pentru integritatea fotbal solicită FA a interzice toți jucătorii, managerii, angajații clubului și oficialii de meci la pariuri pe fotbal orice chestiune legată de întreaga lume cana de cafea cu prajitura fanta. (În prezent, 50% din Premier League au o casa de pariuri sau alte jocuri de noroc operațiunile cât mai uniformă a acestora sponsor.) Cel mai recent, Burnley player Joey Barton a fost înmânat de 18 luni de suspendare după ce a recunoscut la plasarea 1260 de pariuri pe meciuri de fotbal din 2004 cafea ruleta la locul de muncă din marea britanie. Relația dintre FA și jocuri de noroc a venit sub control a crescut, ca urmare a mai multe de profil înalt jucător de pariuri scandaluri mașină de cafea cu cupe de poker. Jucătorii de fotbal au fost interzise de la pariuri pe sport în 2014 peliculas stil de 21 black jack.
FA a declarat că va continua să lucreze cu case de pariuri, cu toate acestea, recunoscând importanța lor pentru integritatea jocului peliculas de poker matt damon.