Blackjack Draft Class Madden 21

Guvernul grec este setat să pierdeți până la 300 de milioane eur în venituri fiscale de anul viitor, ca urmare a OPAP nu fi capabil de a lansa video loterie de afaceri, potrivit fondator al acționarului majoritar blackjack draft class madden 21.

Jiri Smejc, al cărui grup de investiții Emma Delta Elenă Holdings a achiziționat un 33% din actiunile operatorului grec de euro 652m de guvern în 2013, a spus, de asemenea, OPAP ar putea lua măsuri legale împotriva guvernului, după regula modificări forțat să amâne lansarea de video loterie de afaceri blackjack double down rdr2 location. OPAP deține drepturi exclusive de exploatare a unor jocuri de loterie și sport și alte jocuri de pariuri din Grecia până în 2030 și a fost acordată o licență exclusivă de a opera 35.000 de Vlt-uri pentru o perioadă de 10 ani în 2011.
Planuri pentru OPAP să se rostogolească Vlt-uri au fost oprite în iunie ca urmare a introducerii de noi reguli de la stat, care includ o limită cu privire la cantitatea de timp de joc a permis, de zi cu zi pierderea limitelor inferioare și niveluri de jackpot. Smejc a declarat pentru Reuters: "Noi credem că este doar o chestiune de timp cel mai bun poker juego gratis. Au mare nevoie de venituri. "Am discutat cu guvernul că, în aceste viitoarele săptămâni, dacă nu va fi rezolvată, va trebui să fișier un proces mejor grupo c slot. "Avem promisiuni clare ei vor schimba [regulament], dar încă nimic nu s-a întâmplat.
De aceea, am înghețat proiectul, pentru că pentru noi nu are sens din punct de vedere economic acum să o facă." Smejc susține că OPAP petrecut €560m pentru operarea terminalelor și a construit 50 de sali de jocuri de noroc, spunând că acesta ar pretinde că banii înapoi, precum și ca o compensație pentru pierderile de venituri, dacă era să se ia măsuri legale..