Cel Mai înalt Rang în Mâini De Poker

LONDRA (9 Nov) – ca Urmare a ceea ce a descris drept 'extrem de debut de succes', ICE Totally Gaming are placerea sa anunte ca producător de mașini de jocuri de noroc Novomatic si-a extins rolul principal în Total Premii de Jocuri ca principal sponsor pentru al doilea an consecutiv.În mod tradițional, ICE Totally Gaming, cel mai mare expozant companie, Novomatic a spus că vede premii seara – în acest an fiind a avut loc la prestigiosul East Wintergarden în Canary Wharf – ca parte integrantă a spectacolului cel mai înalt rang în mâini de poker. Discutarea aprobare, Jens Halle, Managing Director, Austrian Gaming Industries GmbH (AGI) a remarcat: "În 2012 prezentare a Totally Gaming Awards a adăugat o nouă dimensiune de GHEAȚĂ și așa, ca cel mai mare expozant prezent la spectacol, am simțit o anumită responsabilitate pentru noi inițiative. Nu am fost dezamagit, ca ceremonia de Premiere a fost de înaltă clasă și cu siguranță mare eveniment de prestigiu red hot poker planta împărțirea. Pentru acest motiv, suntem încântați să extindem titlu de sponsorizare în al doilea an ca GHEATA intră în noua eră cu date noi, un nou show de desfășurare în ExCeL și un nou și interesant loc pentru premii seara, de asemenea,." Kate Chambers, Director de Jocuri pentru Totally Gaming, a adăugat: "sunt încântat să urez bun venit Novomatic ca de Plumb Sponsor al doilea Totally Gaming Awards red hot poker planta cerb rezistent.
Pentru mulți ani, Novomatic a fost un suporter de GHEAȚĂ și prin urmare, este mai potrivit ca Totally Gaming săptămână ar trebui să deschidă cu sponsorizarea show-ceremonia oficială de premiere. 2013 marchează un nou capitol pentru GHEATA cum am muta în Londra de conducere scop-a construit spațiul expozițional de la ExCeL și pe noi întâlniri în luna februarie red hot poker boli ale plantelor. Total Premii de Jocuri este, de asemenea, se deplasează de acasă la un cadru fantastic de Canary Wharf.În colaborare cu colegii noștri de la Asociația Europeană a cazinourilor, la jocuri de Noroc la Distanță și Asociația Națională Casino Industry Forum, am făcut câteva modificări importante format din Totally Gaming Awards, care va cuprinde o masă și de divertisment red hot poker plante pitic. Scopul Premii cu toate acestea, rămâne același, și anume de a recunoaște excelența, profesionalismul și cele mai bune practici din jocuri de noroc, în toate diferite formate și canale de livrare sunt slot machines raport fix. Aștept cu nerăbdare să urez bun venit Novomatic, oaspeții și industria jocurilor de noroc la mare la ceea ce este oficial și mai plăcută modalitate de a lansa Totally Gaming săptămână în Londra." Totally Gaming Awards 2013 va avea loc pe 4 februarie, 2013, seara, înainte de ICE Totally Gaming show se deschide la London ExCeL.

Pentru mai multe informații cu privire la Premiile, sau pentru a rezerva un bilet, vă rugăm să e-mail [email protected], sau du-te la www.totallygamingawards.com – End – Imagine: Totally Gaming Awards mass-Media Anchete: Chris Jones, S&J | t: +44 (0) 1273 699900 | e: [email protected] Obține cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre sunt slot machines obtinerea mai stricte.