Care 2 Sloturi De Memorie Ram Pentru A Utiliza

Australian de jocuri de noroc online brand Luxbet a păcălit națiunii utilizatorii de social media prin intermediul unui angajat este organizat de social media colaps. Miercuri, un bărbat identificat ca 'Dave' care a pretins a fi Luxbet de social media manager a lansat un epic Twitter declama care 2 sloturi de memorie ram pentru a utiliza. Dave a susținut că el a fost concediat de la compania mai devreme în acea zi pentru că au trecut nouă zile fără nici noi posturi de Luxbet oficial conturile de social media. Dave e primul post a fost o captură de ecran de e-mail, el ar fi primit informându-l despre motivele din spatele demiterii sale. E-mail incluse memento că "aceasta este o perioadă esențială pentru noi cu lansarea noului Luxbet app." Dave inițial și-a exprimat indignarea că a fost concediat "în ziua mea liberă," apoi a postat ca a fost blocat de Luxbet e Facebook cont, dar au "schimbat parola Twitter și e-mail de resetare HAHAHAH," util adăugând hashtag-ul #DaveGetsFired care ace este mai mare în poker. Dave a primit din ce în ce juvenilă ca stunt progresat, modificarea Luxbet logo-ul pentru a citi Davebet și îndemnând hrăni urmașii lui de a ajuta-l reintegrăm folosind hashtag-ul #SaveDave.

De-a lungul drum, Dave a amintit audienței sale că Luxbet a fost încercarea de a obține-l pentru a promova noua sa aplicație de pariuri. Nu toată lumea a fost de a cumpara Dave ruse, și ca #DaveGetsFired a început trend în Sydney, Luxbet a confirmat la mass-media de marketing priza Mumbrella că întreaga afacere a fost un tur de forță pentru a promova noua sa aplicație care ace este mai mare în poker.

Compania și-a cerut scuze pentru adepții săi pentru a le duce pe și sa oferit să se împace, invitând pe toată lumea în jos la "Dave adio" de la Sydney pub, promițând să-și petreacă până la $5k oferind acces gratuit la prânz libații, de a face bine pe Dave s-a promis mai devreme, să cumpere pizza gratis cu Luxbet card de credit huawei p10 pro price in nigeria slot. Teritoriul de Nord-licențiat Luxbet este parte din Aussie operator de pariuri Tabcorp este o familie de jocuri de noroc marci. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.