Definicion De Jocuri De Noroc En Ingles

William Hill NE-a filialei Britanice de pariuri gigant William Hill a anuntat semnarea unui acord că este de a vedea de aprovizionare CBS Sports Digital brațul de mass-media Americana conglomerat ViacomCBS Încorporat cu o gamă largă de conținut și instrumente educaționale definicion de jocuri de noroc en ingles. Las Vegas-cu sediul subordonate folosit un oficial miercuri comunicat de presă la detalii care deja a avut drepturi exclusive pentru a promova brand-ul în toate digitale de radiodifuziune multe mobile-friendly platforme deși este acum începe furnizarea de firma cu un nou gratis-joaca joc pariu precum și instrumente educaționale explicând propunere de bet si calculatoare. Creșterea influenței: William Hill NE-a declarat că primul-de-sale-un fel de parteneriat este mai mult decât atât să văd șansele acesteia și datele încorporate în video de programare și conținutul editorial oferite de CBS Sports Digitale, cum ar fi prin intermediul virtual tablouri de bord pe domenii la CBSSports.com și SportsLine.com definiți termenii slot de expansiune. Casa de pariuri a declarat că propriile sale mobile-friendly sportive aplicația este deja disponibilă pentru a vă bucura în Iowa, Colorado, New Jersey, Virginia de Vest și Nevada cu noua alianță din cauza pentru a permite pariorii din aceste state să mai usor de 'a finaliza un pariu tranzacție după primirea de informații pentru o mai bună înțelege sportive piețe.' Jucător de achiziții publice: Ken Fuchs, Digital Președinte pentru William Hill NOI, folosit de presă pentru a proclama că alianța va permite firmei sale pentru a crea o 'extrem de eficient de achiziție a clienților canalul în același timp oferindu-CBS Sports Digital șansa de a extinde prezența sa în sportive spațiu.
A citit o declarație de la Fuchs.. timpul meu de la portia de sloturi de inventar. "parteneriatul Nostru este un prim-of-sale-un fel, creând o experiență orientată spre fan de sport și fantezie jucător care prezintă William Hill de conținut și de produse pe CBS Sports peisajul Digital felul meu de poker run barca.
Suntem gata pentru fantasy football sezonul să înceapă și nu pot să aștept pentru a introduce fanii cu viitorul sportive în timp ce lua jocul la nivelul următor." De învățământ efort: Pentru partea lui și Jeffrey Gerttula, Vice-Președinte Executiv pentru CBS Sports Digitală, a afirmat că a extins relație cu William Hill NE va permite companiei sale pentru a crea mai mult conținut relevant pentru utilizare pe mai multe platforme și da în plus, iubitorii de sport un mod de a învăța cum să facă sportive ponturi pentru a te distra miza mea casino no deposit bonus. Gerttula declarația de citit...

"Aceste îmbunătățită sportive experiențe sunt rezultatul unui adevărat parteneriat între CBS Sports Digitale și William Hill NE ca vom scrie un nou scenariu pentru companiile noastre precum și mai larg de mass-media de sport și pariuri sportive industrii.Împreună, vom continua să creăm valoare maximă pentru sportsbettors și fanii prin oferirea complet noi și interesante moduri de a se angaja cu evenimentele sportive viitoare.".