Jocuri De Noroc Vânează Cetățeni în Vârstă

Stele Group au anunțat finalizarea unei $117.7 m afacere pentru a obtine un 62% interes în capitalurile proprii Australian operator de pariuri sportive, CrownBet Holdings Pty Limited, într-o afacere care va face Stele proprietarul majoritar de afaceri jocuri de noroc vânează cetățeni în vârstă. Stele Group a confirmat că toate-tranzacție în numerar a fost finanțat cu ajutorul numerar în bilanțul său, cu care face ceea ce îi dă dreptul de a numi majoritatea directorilor pe CrownBet bord câștigătoare de poker hud dezactiva pokerstars aurora. Deși compania a confirmat că CrownBet CEO Matei Tripp, va rămâne în poziția de CEO și de a continua să opereze de afaceri în Australia mâini de poker câștigătoare cu jokeri.

Speculații peste o potențială vânzare a afacerii a fost plină încă de la sfârșitul anului 2017, când Australian casino resort operator Crown Resorts a vândut cota de 62% din actiunile firmei de a CrownBet CEO, Matei Tripp. La nivel mondial operatorii Paddy Power Betfair și William Hill au fost zvonuri pentru a fi printre părțile interesate în afaceri, atât discuții în noiembrie, dar acum se pare ca Stele Grup va adăuga CrownBet sale panteon de afaceri jocuri de noroc câștigătoare mâini de poker texas hold ' em.
CrownBet, care a lansat în 2014, este una dintre cele mai mari case de pariuri sportive online cu neauditate venituri anuale de Un$204million și EBITDA pozitiv O$7.9 m în 2017.Într-o declarație de însoțire, Rafi Ashkenazi, Chief Executive Officer al Stelele Group, a declarat: "Suntem incantati de a introduce reglementate Australian pariuri sportive piață cu CrownBet."CrownBet a devenit una dintre cea mai rapidă creștere online, case de pariuri din Australia prin echipa de management puternica, tehnologie de proprietate, app mobil, unic parteneriate și lider de piață program de loialitate." cum să obțineți mai multe sloturi de inventar în warframe.