Vrăjitorul Din Oz Haunted Forest Slot Machine

"În loc de reducerea de pariuri ilegale, legea a condus pariuri sportive subterane, crearea unei înfloritoare, $150-$500 de miliarde de euro pe piața neagră." AGA, de asemenea, spune legalizat de pariuri sportive va crește rating de televiziune.

Unele dintre NFL TV audiență și sunt ușor de înțeles. ESPN meciul de luni Seara, lunga franciza, care de obicei aere marquee joc a săptămânii, este în scădere cu 11 la sută vrăjitorul din oz haunted forest slot machine.
"Ne lipsesc niște stele acolo," NFL Cap de mass-Media Brian Rolapp spus WSJ. Potrivit unui articol din Wall Street Journal (WSJ), general de spectatori este 10 la sută mai puțin prin septembrie decât în 2015 vrăjitorul din oz mașină de poker.

NFL TV opiniile sunt stabilite prin primele patru săptămâni ale sezonului regulat atunci când este deschiderea cazinoului înapoi în ohio. Un nou Rasmussen Rapoarte sondaj de opinie a constatat că 32 la sută dintre adulții Americani spun că ei sunt mai puțin susceptibile de a viziona un joc NFL din cauza "număr tot mai mare de Viețile negrilor Contează proteste." San Francisco fundaș Colin Kaepernick a aprins mișcare atunci când a refuzat să stea pentru Statele Unite imnul național în timpul un joc pariuri sezoniere în luna August atunci când este cazinoul din north bay deschidere.
Luna trecută, AGA e Ilegal jocuri de Noroc Consiliul Consultativ menționat, "abordarea actuală nu este de lucru." "A venit timpul de a abroga actuala pariuri sportive ban și să o înlocuiască cu norme riguroase care beneficiază membre, de a proteja consumatorii și de a menține integritatea jocuri," Tim Murphy, un fost agent FBI, director adjunct, care este acum de lucru cu AGA spus. Pentru PASPA să fie abrogate, Curtea Supremă a SUA ar trebui să-l declare neconstituțional.În caz contrar, Congresul ar trebui să treacă de noi pariuri sportive legislație, și nu există, în prezent, pare a fi puțin entuziasm în Washington, DC, pentru a extinde sport jocuri de noroc.În timp ce unii cred că alegerea este incomoda spectatorii de tuning în NFL, un nou sondaj de opinie arată în curs de desfășurare imnul național proteste din partea anumitor jucători este potențial alimentează un boicot.