Aplicații Cazino Pe Bani Reali Canada

Asiatice operator de cazinou MGM China Holdings Limited a lansat neauditate al patrulea trimestru rezultatele financiare arată că firma a luat în 1 milion de dolari mai mult veniturile nete decât pentru aceeași perioadă, în 2015, la $499,7 milioane. Hong Kong-enumerate MGM China Holdings Limited operează 600-sala MGM Macau proprietate în Macao este tradițional al orasului si are planuri de a inaugura în apropiere 3,3 miliarde $MGM Cotai hotel și casino în a doua jumătate a anului 2017 aplicații cazino pe bani reali canada.

MGM China Holdings Limited, care este o filială a Las Vegas MGM Resorts International, a arătat că cel de-al patrulea trimestru parter, jocuri de masă, veniturile au scăzut cu 2% pe an, în timp ce o creștere a ține procent de 3,7% parțial compensată de 16%, scăderea cifrei de afaceri și-a văzut VIP jocuri de masă întreprinderi crește cu 7% diferența dintre jocurile de noroc și pariuri. Firma a declarat că își venituri din exploatare pentru ultimele trei luni ale lui 2016 venit la peste 72 de milioane de dolari, care, comparativ cu un deficit de 1,4 miliarde de dolari pentru aceeași perioadă din 2015, în timp ce cel de-al patrulea trimestru câștigurile înainte de dobânzi, taxe, depreciere și amortizare a crescut cu 5% pe an la 138 de milioane de dolari. Pentru întregul an, MGM China Holdings Limited și-a văzut veniturile nete scadă un pic peste 13% pe an, la $de 1,92 miliarde de euro, în timp ce cazinoul încasările diminuate cu 15,3% la $1.88 miliarde de euro.În plus, anual VIP jocuri de masă încasările au scăzut cu 25,4%, până la 1,1 miliarde de dolari, deși principalele sale etaj jocuri de masă încasările îmbunătățit cu 1,7%, până la $990.6 milioane de euro diferența între francez și european roulette. MGM China Holdings Limited a raportat că cele douăsprezece luni venituri din exploatare a scăzut cu 2.5% an-la-an $391 milioane ajustat cu câștigurile înainte de dobânzi, taxe, depreciere și amortizare de $588.7 milioane, reprezentând 3,7% reducere a pleca din companie cu un profit anual care a fost de 2,4% mai mici la $391,2 milioane. "Grupul continuă să răspundă la condițiile actuale de piață, concentrându-se asupra rentabilității, care gestionează în mod activ sala de jocuri și o sală de randamentelor și scăderea costurilor de operare de bază," a citit o declarație de la MGM China Holdings Limited diferența dintre jocurile de noroc și jocuri de noroc.

"Suntem selectiv alocarea cheltuielilor de capital pentru a îmbunătăți și rafina MGM Macau și progresul dezvoltării de noul nostru MGM Cotai de proprietate." MGM China Holdings Limited a explicat în continuare că progresul pe vine MGM Cotai de proprietate ", a continuat într-un ritm bun" după finalizarea "majoritatea clădire cabina de lucrări pentru turn și pe podium". "Principalul eforturile atât pe podium, iar hotelul turnuri continua să fie testarea și darea în exploatare a clădirii sisteme în paralel cu fit-out activități legate de materialul de finisaj și de arhitectură interioare instalatii," citește declarația de la MGM China Holdings Limited. "Așa cum am anunțat în ianuarie că suntem strategic impinge deschiderea MGM Cotai la cea de-a doua jumătate a acestui an, suntem în prezent lucrează atât cu contractantul și Macao guvernului de a finaliza corespunzătoare cronologie și procesul necesar pentru a deschide mai târziu în acest an. Vom lua timpul necesar pentru a construi o clădire care este de complicate și complexe în designul său pentru a lăsa o primă impresie bună pentru clienții noștri.".