Cât De Mult Nu-poker Face Dealeri

În Statele Unite și Asociația Americană de Gaming trade group a anunțat că Trevor Croker de la cunoscutul producător de mașini de jocuri de noroc Aristocrat Technologies Limited a fost selectată pentru a servi ca ultimul său Președinte.

Organizatie de advocacy folosit un oficial joi comunicat de presă la detalii care Croker se datorează reuși Tim Blinston de American casino operator Penn National Gaming Încorporat cu mandat de doi ani începând din prima zi a lunii ianuarie. O vastă expertiză: Asociația Americană De Gaming a declarat că Croker 'a fost un participant activ în rândurile sale de când a devenit director Executiv și Director executiv pentru Aristocrat Technologies Limited în 2017, servind ca un membru al consiliului de administrație și comitetele executive. Acesta a declarat că executivul are, de asemenea, 'o vastă experiență în firma lui este reglementată și jocuri sociale a întreprinderilor și a deținut mai multe 'cheie roluri de conducere', inclusiv doi ani vraja ca sa Globală de Produse și Perspective Vice-Președinte Executiv. Susținător fidel: Însărcinat cu reprezentarea intereselor comerciale și tribale operatorii de cazinou, precum și a furnizorilor și a altor entități afiliate cu industria jocurilor de noroc din întreaga Statele Unite ale americii, Asociația Americană de Gaming se descrie pe sine ca premier național de comerț grup' pentru un sector care este anual în valoare de aproximativ $261 de miliarde de euro cât de mult nu-poker face dealeri.

Organizației Președinte și Chief Executive Officer, Bill Miller, folosit de presă pentru a-i mulțumesc Blinston pentru trecutul său eforturile în timp ce proclamă că el este încântat să urez bun venit Croker pentru noul său rol cât de mult nu-roșu și negru plătească în ruleta. A citit o declarație de Miller... "Trevor aduce cu el neprețuit perspective de la furnizorul nostru de membri și noi perspective despre cum să propulsa industria în următoarea generație de jocuri de noroc cât de mult face rosu la ruleta.
Tim a condus Asociația Americană de Gaming în timpul o perioadă dinamică pentru industrie și a oferit o mână de echilibru de-a lungul propria noastră evoluție. Toată industria jocurilor de noroc a beneficiat de conducerea sa și eu personal sunt recunoscătoare pentru că a continuat și sfat înțelept." Se apropie de aspirații: la rîndul său, Croker pronunțat că el anticipează acum continuă a progreselor realizate sub conducerea Blinston și speră să fie în măsură să continue 'modernizarea industriei și face responsabil de o semnătură prioritate.' Croker adăugat... "este un mare privilegiu să conducă Asociația Americană de Gaming într-o perioadă de creștere și de schimbare în industria jocurilor de noroc." cât de mult nu-roșu sau negru plătească în ruleta.