Outkick Colegiu De Fotbal

Sportech a anunțat că a acordat-o firmă de investiții Burlywood Capital de exclusivitate în ceea ce privește vânzarea de Fotbal Piscine produs, într-o potențială afacere în valoare de £97.25 m.

Dacă înțelegerea a fost să fie de acord și completat, apoi Burlywood s-ar aplica pentru un OBIECTIV de listare pentru o nouă companie, care va fi inclus ca un rezultat de Fotbal, Bazine de achiziție outkick colegiu de fotbal. Că noua companie va fi prezidată de către Ian Hogg, care a fost COO al Sportech între 2010 și 2014 și este acum Președinte de jocuri de noroc crowdsourcing și platformă de crowdfunding GamCrowd ponturi pariuri.
Brian Mattingley, Președinte și fostul CEO al 888 Holdings, ar fi un director non-executiv în noua companie. Sportingbet Fondatorul Mark Blandford este un partener în Burlywood dar nu a fost numit printre directorii de potențialul noua companie, în timp ce colegul său partener este Andrew Burnett, al cărui fundal este în investment banking black jack bitum vopsea negru 1 litru. Carl Lynn, Sportech CFO și Bazine de Fotbal Finanțe Director, va ține un link cu Sportech în loc, ca și cum ar fi un director în noul grup black jack bitum aplicarea vopselei. Afacerea este supusă proprii fiind ridicat, acord final și aprobarea Sportech acționarilor.

Sportech cumparat Littlewoods de Agrement, de la operatorul anterior de Fotbal, Bazine de produs, în anul 2000 black jack bitum vopsea 5ltr. A fost menționat și de Sportech în raportul financiar pentru perioada de șase luni încheiată la 30 iunie că Bazine de Fotbal a "finalizat cheie de modernizare repere" și a fost "demonstrând câștigurile de stabilitate." Venituri din produsul continuă canale pentru perioada a fost de £14m, în scădere de la an la an, de la £14.4 m și de a face cu 29% a veniturilor grupului.
Burlywood Capital a fost cerut pentru a comenta. blazing 7 sloturi jeux gratuits.