Outkick Jocuri De Noroc Preia Săptămâna 6

Internaționale de pariuri sportive integritatea corpului ESSA au anunțat semnarea unui Memorandum de Înțelegere cu limba engleză de Rugby Football Union (RFU).În conformitate cu termenii memorandumului, care a fost semnat de ambele părți, ESSA va angaja sale de monitorizare și sistem de alertă care acoperă membrilor săi reglementate de pariuri, care cuprinde unele dintre cele mai mari operatori din lume, pentru a monitoriza pentru orice suspect modele de pariuri outkick jocuri de noroc preia săptămâna 6.
ESSA deține poziții referitoare la aranjarea meciurilor și pariuri forumuri politice la Comisia Europeană, Consiliul Europei și Comitetul Olimpic Internațional outkick jocuri de noroc preia săptămâna 5. Membrii săi se numără: 888sport, ABB, Bet-at-Home, Betclic, Betdaq, Betsson, BetStars, BetVictor, Betway, bet365, bwin, Bancomat, Expekt, Fonbet, Gamesys, Interwetten, Coral, Ladbrokes, Paddy Power Betfair, Sky Bet, Sportingbet, Sportive Index, Sportium, Stanleybet, Stoiximan, Unibet și William Hill.

Anunta semnarea memorandumului, ESSA Secretarul General al Khalid Ali a spus: "nimeni Nu poate sau ar trebui să fie impasibili în fața unor elemente criminale intenția de a corupe orice sport de a frauda companii de pariuri outkick colegiu de fotbal. ESSA salută, prin urmare, continuă abordare proactivă a RFU și formarea de această alianță. RFU este printre un grup de organisme sportive, care au făcut importante și eficiente progrese în acest domeniu și ESSA își menține angajamentul de a lucra în parteneriat cu persoanele responsabile organizații."Angus Bujalski RFU Juridice și Guvernanță Directorul a adăugat: "în Timp ce nici cazuri de pariuri legate de aranjarea meciurilor au fost identificate în limba engleză de rugby avem nevoie pentru a continua să fie vigilenți ponturi pariuri. Ne-au pus deja în aplicare o serie de măsuri pentru a crește gradul de conștientizare și de a stabili reguli clare pentru a menține integritatea jocului."Acest Memorandum de înțelegere este un alt reper important în acest proces și ne completează de munca existente. Română de rugby a fost până în prezent liber de pariuri legate de aranjarea meciurilor și lucrăm din greu cu partenerii noștri, cum ar fi ESSA pentru a se asigura că rămâne la fel." black jack bitum vopsea negru 1 litru.