Top 10 Cele Mai Bogate Cazinou Din Lume

Titluri cum ar fi Lucky 8 Comoara™, Putere de Foc™, Golden Link™, Golden Cash™, Oriental Express™ și Quad Shot™ – toate disponibile pe EVO® – va demonstra în continuare Ainsworth angajamentul pe termen lung conducta de succes conținut.
De asemenea, în spectacol vor fi noi jocuri Super-7™, Triple Challenge™, Rumble Rumble Bison™ și titlul licențiat PAC-MAN Wild Edition™ pe A640® cabinet top 10 cele mai bogate cazinou din lume. Grupul opereaza aproximativ 270.000 de terminale de jocuri video și de terminale de loterie (Vlt) în unele 2.100 de plus operațiunile de jocuri de noroc, precum și prin intermediul închiriere concepte top 10 slot-uri.

Jumătate din Sta #501 va fi dedicat pentru fiecare companie și prezenta o gamă largă de produse, cum ar fi dulapuri noi, legate și stand-alone progresiști, jocuri licențiate și dedicat conținut.În centrul atenției pentru NOVOMATIC va fi de două brand nou dulapuri – PANTHERA™ Curba 1.43 și V top 10 aplicații de slot machine. Completarea NOVOMATIC prezenta va fi Otium OT300 video bingo dulapuri cu noi jocuri și jackpot-uri cât de mult bani ai începe cu poker. Graf, în 1980, Grupul are locații în peste 50 de țări și a exporturilor high-tech de jocuri electronice echipamente și soluții pentru mai mult de 75 de țări cât de mult bani ai de start cu în poker.