De 5 Ori Plătească Plățile Slot Machine

Jaguarii fericit l-au trimis la Chicago pentru o a patra rundă alege.
Poate să fie fundas obține Poartă înapoi pe partea de sus, după alunecarea de 12-4 în 2018 la 8-8 în 2019? FanDuel setați peste/sub pe Chicago câștig total la 8.0 (+105 peste; -125 sub).În NFC Nord, Urșii sunt cu mult în urma Packers, care au întrebări la receptor, și Vikingii, care au un nou deși nu neapărat îmbunătățit fundaș corpului. Sezonul trecut, de 40 de fundașii să arunce cel puțin 110 trece, el a clasat pe locul 32 în trecere de rating.În celălalt colț, e Foles.

Casele de pariuri nu sunt impresionat cu șansele să fie fundas va face suficient pentru a susține o apărare solidă potrivit acesteia, "Monștri de la jumătatea Distanței" moniker. Trubisky vs Foles este una din marile bătălii din orice tabără de antrenament în NFL, deși nu e chiar un conflict de mijlocaș titans în ochii case de pariuri.Într-un colț, e actualul starter Trubisky De 5 ori plătească plățile slot machine. Dar Urșii au o elită trece-graba tandem cu Mack și free-agent plus Robert Quinn.În Plus, siguranța Eddie Jackson este unul dintre liga premier mijlocașilor.
Chicago este al cincilea echipa în nouă sezoane. A fost o mare greșeală Plătesc de 5 ori sloturi 2021.

Poate că Platon a fost cel care a afirmat: "Dacă ai doi fundași, tu nu ai unul." Indiferent de originea pe care a încercat-și-adevărat fotbal zicală, Chicago Bears' nu se mai termină încercarea de a găsi o calitate fundașul va continua în această vară, cu Mitchell Trubisky de tranzacționare aruncă cu Nick Foles născut la plimbare blackjack billy. Nota editorului: Aceasta este cea de-a treia de 32 NFL echipa avanpremiera borgata winter poker open program.