Unde Este Cel Mai Apropiat Cazinou

Cercetatorii de la Strategy Analytics susțin China a depășit Statele Unite ca cel mai mare smartphone de pe piata de transporturi unde este cel mai apropiat cazinou.

Vorbind la o parte, chiar dacă NE este încă departe de un nas, modul în care toate cifrele sunt trend, rezultatul final al acestui concurs nu este în îndoieli serioase la dayton. Cu toate acestea, cu western sezonul de vacanta se apropie, NE-ar putea recâștiga transporturile duce ca ciorapii sunt umplute cu strălucitoare de noi gadget-uri ohio.
Tigrul Asiatic a primit 23.9 m unități în T3 2011 (creștere de 58%, secvențial), comparativ cu 23.3 m expediate în SUA (în scădere cu 7%) cum de a pune pe o fata de poker. Strategy Analytics, Neil Mawston numit China o piață "că nici un furnizor de hardware, componenta filtru sau conținutul producător își poate permite să o ignore." Același lucru poate fi spus pentru operatorii de jocuri de noroc on-line cum de a pune bani într-un slot machine. Pentru moment, NE păstrează duce în veniturile totale generate din vânzările de smartphone-uri, deoarece consumatorii occidentali au tendința de a cumpăra mai scumpe unități, cum ar fi Apple iPhone, comparativ cu mai puțin scumpe telefoane Nokia utilizate de către 28% dintre proprietarii de smartphone-uri din China cum de a pune bani pe râul sloturi.