Cazinoul Fallsview Niagara Falls Numărul De Telefon

Rational Group a anunțat CEO-ul interimar Michael Hazel este de a lăsa PokerStars proprietar și că Rafi Ashkenazi va prelua funcția de CEO pe luni cazinoul fallsview niagara falls numărul de telefon. A fost anunțat în octombrie că furnizorul Amaya Gaming, care a achizitionat Rațională atunci când a achiziționat Oldford Group pentru suma de 4,9 miliarde anul trecut, ar trebui să se separe de patru indivizi la sau înainte de 30 ianuarie a anului viitor, în scopul de a opera sale de Stele și Full Tilt branduri din New Jersey, după ce a fost acordată aprobarea de reglementare pentru a opera branduri din statul New Jersey, Divizia de Gaming de Aplicare a legii (DGE) cazinoul fallsview niagara falls cumpărături. Cele patru persoane nu au fost dezvăluite, dar Hazel a fost menționat ca unul din patru directori executivi în poziții de la Amaya entitățile care administrează Stele/Full Tilt active care au făcut obiectul plenară investigațiile efectuate de către DGE cazinoul fallsview niagara falls. Motivul pentru Amaya având la partea companiei cu patru angajați este pentru implicarea celor patru în activitățile de Stele entități între adoptarea 2006 unlawful Internet Gambling Enforcement Act și vinerea Neagră, când acuzații împotriva apoi proprietarii de Stele au fost descoperite, în 2011 ontario. Hazel s-a alăturat Rațional ca director de planificare financiară și de analiză în 2006, a fost director FINANCIAR din 2012 și a preluat funcția de CEO interimar după finalizarea Amaya e afacere pentru a cumpăra Oldford Group, care a fost anunțat ca fiind finalizat în luna August a anului trecut canada.
Ashkenazi a devenit Rațională COO în 2013, după ce anterior a fost director de la furnizorul de Playtech și s-a mutat poziții să fie Amaya este SVP de strategie în luna aprilie cazinoul fallsview niagara falls. Hazel va asista în timpul o scurtă perioadă de tranziție înainte de a părăsi compania ontario parcare.
Amaya a spus că Rațională COO Israel Rosenthal, una din cele patru să fie supuse DGE plenară de investigații, va continua în rolul său și va raporta Ashkenazi. joaca ruleta cazino.