Cazinoul L ' Hospitalet De Llobregat

Boyd Gaming a declarat al patrulea trimestru venituri sărit 33 la sută după ce a achiziționat mai multe companii, dar venitul net a scazut la o lipsă de facilități fiscale.

Las Vegas-companie cu sediul declarat al patrulea trimestru venituri nete avansat la $792 de milioane de 595 milioane dolari în aceeași perioadă ultima year cazinoul l ' hospitalet de llobregat. Net venitul a scăzut la $22,9 milioane de $82,1 milioane. Boyd a câștigat o $60.1 de milioane de non-numerar de impozit pe venit beneficiază în cel de-al patrulea trimestru al anului trecut aemme modelul magazin de sloturi și trenuri. Cu excepția că, venitul net ar fi crescut cu 4 procente. Compania a declarat ca profitul trimestrial a fost, de asemenea, afectate de non-recurente cheltuieli de $12,1 milioane legate, în principal, pentru dobândirea și dezvoltarea de activități.

Boyd a achiziționat șase activele anul trecut. Câștigurile ajustate pentru cel de-al patrulea trimestru au fost de 37 de milioane de dolari, comparativ cu câștigurile ajustate de $25.5 milioane de euro pentru aceeași perioadă a anului trecut. Ajustat proprietate, fluxul de numerar a crescut cu 41 la sută la 148 de milioane de $în parte deoarece compania și-a îmbunătățit eficiența de operare aero port sau port slot. Boyd Las Vegas Localnici și Centru segmente văzut proprietate fluxul de numerar creștere de 13 la sută și 10 la sută, respectiv ca ea îmbunătățită de marketing și operațiuni aeg inducție slot la aragaz. Acțiuni închis .42 la sută la $28.28 joi. marea egee paradise casino pariu minim.