Cel Mai Mare Live Slot Machine Win

On-line de sport fantezie operator Global de Sport Fantezie de zi cu Zi Inc a anunțat că Malta filialei i-a fost atribuit un combinat de operare de la distanță de conducere de UK Gambling commission cel mai mare live slot machine win.

Licența dă dreptul companiei de a furniza, instala, fabricarea și de a se adapta software de jocuri de noroc pentru site-uri sau dispozitive electronice într-un cadru global cea mai mare pierdere din istoria pokerului. Un element cheie al acestei licențe permite, de asemenea, aceste activități să fie efectuate de la distanță sau on-line înseamnă cel mai mare turneu live de poker câștigător din toate timpurile.

Global Sport Fantezie de zi cu Zi au confirmat că au de gând să o licență business-to-business de zi cu zi de sport fantezie conținut și tehnologie în marea BRITANIE în urma licenței de atribuire.Într-o declarație, la nivel Mondial de zi cu Zi de Sport Fantezie CEO Darcy Krogh a declarat: "sunt încântat să anunț că ne-au fost acordate de jocuri de noroc la distanță de conducere în marea BRITANIE itx caz cu 3 sloturi. Acest lucru va fi un obiectiv-cheie pe piață pentru afacerea noastră în mișcare înainte."În prezent ne concentrăm pe direct cu clienții italieni, și cu lansarea noastră .com rețea la scurt timp după aceea, am de gând să semneze o serie de parteneri strategici în marea BRITANIE." magia ruby slot machine.