Agil Planificarea Poker Online Gratis

Pe 7 septembrie, Daniel Zakrisson, unul dintre Cofound.este fondatorii, vor împărtăși experiența sa în realizarea cu succes crowdsale campanie și dezvăluie ICO oportunități la Blockchain & Bitcoin Conferința de la Stockholm.În iunie 2017, a lui Cofound.aceasta platforma, concepute pentru investiții în căutarea și de pornire de finanțare (proiectul a fost conceput de echipa de ICONOMI blockchain proiect), a ridicat la 15 milioane de dolari în ICO agil planificarea poker online gratis.
Potrivit lui Daniel, compania are în lucru activ într-o lună după ce Inițial Moneda Ofertei. Cofound.acesta a spus că mai mult de 100 de proiecte folosit serviciile lor. Un astfel de rezultat a făcut platforma de fondator o figură bine-cunoscută în cryptocurrency comunitate și un participant permanent de conferințe majore, în New York, Oslo și Miami agil poker pentru jira-planificarea estimarea.
La conferința de la Stockholm, Daniel va vorbi pe tema: Crowdsale pentru antreprenori tot în regeln texas hold ' em. El vă va spune publicul despre o schimbare fundamentală de abordare a capitalului de risc și crowdsale perspective. Vorbitorul va da sfaturi cu privire la proiectele potrivite pentru ICO și un nivel de compatibilitate de crowdsale și sarcinile unui anumit antreprenor tot în poker traduction francais. Daniel va acorda o atenție deosebită crowdsale regulamentul campaniei probleme tot în regulile texas hold ' em. Afla mai multe despre acest lucru și alte conferinte, prezentari de pe site-ul: Blockchain & Bitcoin Conferința de la Stockholm. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.