Cum Să-i Spuneți Dacă Un Slot Machine Va Lovi

Bwin.partidul co-CEO-ul Jim Ryan, va susține un discurs în 2012 Global Gaming Expo (G2E) la Sands Expo și Centrul de Convenții din Las Vegas pe Oct cum să-i spuneți dacă un slot machine va lovi.
(Full G2E ruleaza Oct. 1-4.) Ryan adresa lui va (surpriză!) se concentreze pe creșterea și potențialul viitor al jocurilor de noroc online agil poker enterprise pentru jira. Ryan urmează în urmele de Caesars Entertainment Gary Loveman și MGM Resorts Jim Murren, care au urcat pe podium la ultimele două G2E evenimente.În alte Vegas conferință de presă, Caesars Palace va găzdui cea de-a 15-a Conferință Internațională privind jocurile de Noroc și Asumarea Riscului (ICGRT) din perioada 27-31 mai 2013 agile de management de proiect planificarea poker. Conferința, care se pune pe fiecare trei ani, a avut loc în las Vegas pe patru ocazii, dar nu din anul 2000 agil poker instrument de estimare pentru jira. Ultimii ani au văzut ICGRT face casa sa din Lake Tahoe, precum și locații internaționale, inclusiv de la Montreal și Londra agil de planificare de poker online. Aproximativ 300 de persoane au participat la evenimentul din 2009, la care 180 de lucrări profesionale au fost prezentate pe subiecte variind de la jocuri de noroc problemă a evoluției tehnologiei de gaming. Las Vegas Sun raportează că un apel pentru observații științifice pentru anul 2013 evenimentul va fi eliberat mai târziu în acest an. La ICGRT organizatorii – Universitatea din Nevada-Las Vegas' Bo Bernhard și Universitatea din Nevada, Reno e Lege Eadington – cred ca Las Vegas ar trebui să pună mai multă atenție în găzduirea de conferințe de jocuri de noroc, în parte pentru a combate o percepute pierderea de influență a mai profitabile centre de jocuri de noroc, cum ar fi austria și Singapore gratuit.
Bernhard a citat exemplul de industria de petrol, în care de cele mai multe efective de foraj are loc în afara Americii "de cele mai multe decizii în modul în care industria de petrol este condus, de fapt, sunt făcute în Houston." Bernhard consideră Vegas istorie cu ciclice boom și bust perioade ar putea dovedi instructiv pentru alte jurisdicții care au doar recent și-au deschis piețele de jocuri de noroc și a căror experiență este, prin urmare, limitată la traiectorie ascendentă. "Atunci când problemele încep să iasă la iveală, speranța este că ai o baza de cercetare pentru a le rezolva, deci nu esti doar trage de la șold." Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.