Ordre Des Mains Texas Hold ' Em

Comisarii Gayle Cameron, Enrique Zuniga și Bruce Stebbins votat pentru proiectul cu Crosby și James McHugh vot împotrivă ordre des mains texas hold ' em.
E planul inițial era să urmărească un resort casino din Springfield, dar care a fost împușcat în jos, atunci când Springfield primarul Domenic Sarno optat să își dea consimțământul la Penn rival, MGM Resorts International, peste propria propunere ordre des meilleur principal ua poker. Dar, în final, Penn National a primit ceea ce dorea ordre des mains les plus fortes au de poker. Te-am câștigat unde-i aurul.
Ok, nu e una dintre cele trei licențe de cazinou, care sunt încă nedoborât; în schimb, Massachusetts Comisia de Jocuri de noroc a dat statul e doar sloturi salon de licență la universitatea Penn National Gaming mașină de poker. Dar Penn a primit voturi, după ce comisia a votat de 3 la 2 în favoarea Plainville proiect unde e aurul gratuit slot machine nu va descărca.

Asta e tot Penn trebuia si acum are un singur slot de licență în statul în buzunarul de la spate unde e aurul sloturi libere.