Capul Sus Texas Holdem Strategie

De ce nu: Sa de ansamblu de numere ($2.95 milioane în câștiguri la turnee din 1982) și în locul în istoria jocului (mai mult de o notă parte decât o dominantă interpret care nu poate fi ignorat) nu sunt la fel de impresionant ca și alți candidați. De ce nu: Doar doi din cei 68 de premii l-au câștigat o brățară de aur capul sus texas holdem strategie. CARLOS MORTENSEN Ce va primi în: 2001 WSOP Main Event campion cum de a stiva de punte în poker. Alți candidați demni fără aceste asociații vor umbri-l pe primul său vot. MIKE MATUSOW Ce va primi în: Patru brățări WSOP în 41 de premii cash cum de a miza la poker.

Co-autor la o serie de influente strategia turneului de cărți cu Hall of Fame T cum de a organiza o intervenție pentru jocuri de noroc. De ce nu: Pe un buletin de vot aglomerat cu nivel înalt de poker talent, Hansen steaua straluceste un pic mai puțin puternic decât concurenții săi' cum pentru a stiva de jetoane la poker.

A supraviețuit aproape cu cancer în urmă cu câțiva ani, astfel încât unele din punct de vedere istoric-minded alegătorilor, inclusiv anul trecut inductee Eric Drache, care a fost cel mai bun om de la Hansen nunta – poate vrei să-l antrenează în timp ce ei încă mai au o șansă scoici coapte casino sau cu oregano. Are respect de joc mai mari. El a fost trecut de câteva ori înainte, din motive similare și nu și-a adăugat la moștenirea lui în timp download texas hold ' em poker gratis. Singurul jucător care a câștigat atât că și turneul de $25K WPT Championship, unul dintre all-time top trei titluri WPT.