Arată-mi Blackjack Pizza Meniu

Nevada Gov. Brian Sandoval (foto) a semnat un proiect de lege care va permite în cele din urmă stat de cazinouri, slot-machines care dispun de o abilitate pe bază de, arcade-style element si variabil de amortizare raporturi. Legislatorii de stat a aprobat în unanimitate proiectul de Lege al Senatului 9 săptămâna trecută la cererea Asociației de Jocuri de Producătorii de Echipamente (din nou).
Proiectul de lege apeluri pentru Jocuri de noroc din Nevada Comisia să elaboreze reglementări privind modul de sloturi factorii de decizie pot gamify oferta lor, care, susțin ei, este necesar de a atrage generațiile mai tinere adus pe jocurile video interactive arată-mi blackjack pizza meniu. La moment proiectul de lege a fost aprobat, din nou director executiv Marcus Prater-a numit un "moment monumental" în industrie "evoluția per ansamblu." Prater spus sloturile nu se transforma peste noapte, dar s-ar da din nou membri ai posibilitatea de a "valorifica pe radical de jocuri noi concepte și tehnologii." Legislația a fost rezultatul de o comisie de studiu care a cercetat modul în care tehnologia se schimba fata de jocuri de noroc arată-mi black jack guma. Operatorii de cazinouri au fost luptă pentru a umple locurile în fața lor mii de slot machines din cauza mai mari jucatori pe moarte și mai tineri jucatori găsirea tradiționale sloturi prea pasiv. Autorii proiectului au imaginat scenarii în care un slot machine ar putea fi stabilite la un 88% rata de amortizare, dar acest lucru ar putea fi amplificat la 98% dacă un jucător a excelat la un joc video în stil runda bonus arată-mi toate mâinile de poker.
Joi, Sandoval, a spus că proiectul de lege a permis producatori de jocuri de noroc pentru a "face față provocărilor determinate de un tânăr, mai mult din punct de vedere tehnologic angajat vizitator demografice." Sandoval, a spus că proiectul de lege ar a se asigura că starea lui rămâne "epicentrul global pentru jocuri de inovare și dezvoltare." American Gaming Association CEO Geoff Freeman aplaudat Nevada preluarea inițiativei tehnologice față și și-a exprimat speranța că și alte jocuri membre vor urma statul Nevada în această nouă lume arată-mi casino slot machines. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre telefon de servicii pentru clienți de pe 888 poker.