Extra Large Mail Slots For Doors

S-a făcut dreptate, cel puțin la fel de mult ca Paddy Power pariorilor care au pariat pe Manny Pacquiao sunt în cauză extra large mail slots for doors.

Irlandezii companie de pariuri este una cu lumea, în credința că Filipineză superstar ar trebui să au câștigat lupta împotriva lui Timothy Bradley.Și atunci când decizia controversată a fost înfăptuită în jos, oferindu-Desert Storm câștiga peste PacMan, Paddy Power a refuzat să accepte oficial verdictul judecătorilor.Într-un act, care cu siguranță vor îndrăgi-l pentru a clientelei sale, Paddy Power a rambursat pariorilor care au plasat pariuri pe Pacquiao, numindu-l "Justiție Plătește".Într-o declarație pe blog-ul lor, Paddy Power, a declarat: "A fost un rezultat care a uimit lumea, chiar și de către moderne de box profesionist standarde extra extra luck slot machine. Noaptea trecută, în Las Vegas genial Filipinez Manny Pacquiao a pierdut centura WBO welterweight să Timothy Bradley într-o controversată învinge." "Cu Paddy Power a lansat unul dintre cele celebre de Justiție Plătește. Dacă ai plasat un pariu pe Manny pentru a câștiga într-o pre-lupta direct sau pe puncte, că banii înapoi în cont.- Am Auzit!" Oricine care a avut o pereche de ochi de văzut-o lupta care a avut Pacquiao vizibil domina Bradley cum să câștigi la jocul de zaruri în condiții de siguranță și lent. Dar Filipineză box pictograma cumva a pierdut lupta în scorecard-uri, cu judecătorul Jerry Roth singurul care l-a avut câștigător 115-113. Judecătorii C. Ross și Duane Ford a avut Bradley, cu același scor, dând câștig de challenger, prin decizie.Înainte de a lupta, Pacquiao a fost listat ca favorit pentru a bate Bradley cu 1/7 cote cum să câștige la masa de craps. Bradley, ca underdog, a primit 9/2 cote.În curs de desfășurare fallout de decizie controversată a provocat un scandal peste tot în lume, inclusiv pariuri sportive online faptei cum să câștigi la jocul de zaruri mașină.

Pentru a lor de credit, Paddy Power a ascultat și a făcut-o clienților săi un serviciu bun de rambursarea toate pariurile făcute pe Pacquiao cum vechi ai să fi să mergi la un casino din ohio. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.