Freeroll Turnee De Slot Cazinouri Online

Un lider global în furnizarea instantanee a câștiga jocuri pentru operatori online, IWG nu este străin de crearea de produse noi și inovatoare freeroll turnee de slot cazinouri online. Compania a anunțat recent lansarea unui sol-rupere nou joc instant victorie, Rollover Jackpot-uri, care va oferi jucătorilor posibilitatea de a câștiga premii mari, începând de la un uimitor £10 milioane de euro și ajungând până la £25 de milioane de euro freeslots com-comorile din egipt slot machine.
Răsturnare Jackpot-uri de joc are un asigurat jackpot mecanic inclus și va fi gata de lansare în T1 cu două niveluri, unul operatorii situate în Europa freeroll-uri de poker club. Un aspect unic al jocului este că aceasta nu se bazează pe o lichiditate de la operator, fie el comercial sau de loterie brand katy. Bazat pe asigurări soluție creează cele mai mari jackpot premii pentru fiecare operator în loc de a folosi o rețea jackpot opțiune, ca de obicei văzut în online slot jocuri.Împreună cu noul joc, IWG a fost foarte ocupat în ultimul an, semnarea oferte cu unii dintre cei mai mari operatori comerciali din industrie, inclusiv Pariplay Limitat, William Hill, Foxy Bingo și Mecca Bingo.

Comentând cu privire la noua opțiune de joc, IWG CEO Rhydian Fisher a declarat într-un comunicat de presă: "Acesta este un pas important în ciclul de viață al IWG tx. Creșterea instantanee a câștiga jocuri în ultimii ani a fost incredibil, dar Rollover Jackpot-uri este primul produs pentru a oferi astfel de premii masive extra large poker table top. "Jucătorii cererii jackpot-uri uriașe în aceste zile, cum visul despre care schimbă viața câștiga, așa Răsturnare de Jackpot-uri foarte prevede că piața de masă recurs extra large door mail slot.

Ca un brand are flexibilitate foarte mare și ne permite să alcătuiască o suită de distracție, divertisment și jocuri populare cu a adăugat morcov gigant premiul vase.".