Jocuri De Cazino Online Chile

Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre. Cu viitorul lor atât de luminos trebuie să poarte nuante, Bally a decis să autorizeze un nou $150m program de răscumpărare a acțiunilor jocuri de cazino online chile. Pe un post-câștigurile apel conferință cu analiștii, Bally președinte/COO Ramesh Srinivasan a arătat compania lui Bally platformei Mobile a fost acum fiind bucurat de 6m utilizatori prin intermediul celor 12 mari operatori de utilizarea sistemului, inclusiv cea mai recenta semnare, Contul de Joc de Rețea. Operațiunile de jocuri de noroc venituri a fost de 19%, până la $101.2 m, datorită, în principal la 94% creștere economică în baza instalată de wide-area progresivă mașini, în timp ce sistemele veniturile au crescut cu 13%, până la $51.3 m jocuri de cazino pe bani reali online argentina. Bally CFO Neil Davidson a spus că programul "reflectă nostru a continuat încredere în Bally pe termen lung planul de creștere și capacitatea de a genera în mod constant fluxul de numerar liber." Să nu mai vorbim de faptul Bally este de echitatie o dungă de 20 de luni consecutive în care a răscumpărat stoc și se pare că aceste hungry hungry hippos nu va fi mulțumit până când le-am dobândit totul și s-a întors pentru a fi un operator privat.

Venituri din exploatare sărit 43% la $53.6 m, un nou T1 record pentru companie. Srinivasan a spus Bally a creat acum Flash, HTML5 native iOS și versiuni Android de o primă bibliotecă de unele dintre Bally mai bune titluri de jocuri pentru distribuția online. Rival gaming factorii de decizie dispozitiv Bally Technologies si International Game Technology (IGT) și-au anunțat sfârșitul lor de lungă durată proces de brevet, care datează din 2006 jocuri de casino online cu bani reali.

Acesta este cel de-al cincilea trimestru consecutiv în care Bally câștigurile pe acțiune au crescut de la an la an, fapt care ia determinat Bally pentru a crește veniturile lor de orientare pentru anul fiscal de la $3.05 la $3.35 pe deplin actiune diluat. Toate detaliile acordului au fost considerate confidențiale, așa că vom salbatic specula că, în viitor, ori de câte ori Bally staffers întâlnirea lor IGT omologii de la targuri, Bally trebuie să ia în patru labe și latră ca și câinii.În alte Bally știri, compania a lansat sale fiscale T1 carte de raport, dezvăluind o creștere de 21% a veniturilor $de 235, 2 m pentru cele trei luni care se încheie în Septembrie. Venituri din vânzări de echipamente a crescut cu 28%, până la $82.7 m, ajutat de transport de 670 de unități de la Atlantic la Loterie Corporation, initial transporturile în Illinois jocuri video de pe piață terminale și interne mai mari vânzări de înlocuire majestic slots no deposit bonus codes.