Roșu

Întârzierea în aprobarea de dulapuri și software-ul jocului cioplit departe profit net de Australia-pe slot machine furnizor Ainsworth Joc Technology Ltd de către fel de mult ca de 37,8 la sută.Într-un depozit cu Australian Securities Exchange, Ainsworth a profitului net din operațiuni în prima jumătate a anului financiar 2017 fost la AUD$20,6 milioane (US$de 15,8 milioane de euro), în scădere față de AUD$33.1 ($25.36 milioane de euro) cu un an mai devreme roșu. Pe de altă parte, Ainsworth veniturile totale au scazut cu 14 la sută să AUD$122,7 milioane ($94.02 milioane de euro) pentru cele șase luni la data de 31 decembrie 2016. Pokie producător atribuit sumbre profitul net la o concurență dură și întârziere în aprobarea de dulapuri și software-ul de jocuri alb și albastru triplu 7 slot machine.
"Deși aceste rezultate sunt în conformitate cu anunțul nostru în octombrie anul trecut, reducerea de profit este dezamăgitor," Ainsworth chief executive Danny Gladstone spus o que e. "Rezultatele noastre au fost afectate de competitive pe piețele interne și întârzieri temporare în america de Nord aprobări." Gladstone, cu toate acestea, a asigurat investitorii că ea este de a lua măsuri pentru a opri pierderile pe care le-a suportat o.
"Am implementat strategii pentru a corecta aceste inițială reduceri în unitatea de volume și marjele și se așteaptă să livreze o îmbunătățire a performanței financiare a merge înainte", a spus el o stoarce de poker. Compania a raportat că a suspendat plata de dividende interimare în scopul de a "fondului de investiții privind creșterea în vânzări, marketing și cercetare-dezvoltare." Ainsworth a spus că se așteaptă la o redresare puternică a profitului în a doua jumătate a anului o que e cărți de poker. Compania va fi bancar pe o creștere puternică în America de Nord, parțial ajutat de grupul e nou sediu în Las Vegas și achiziționarea în ianuarie 2016 de Novamatic AG, un furnizor de Clasa a II-poker ca la aparate o que e o sloturi. Ainsworth a anunțat într-un depozit în iunie anul trecut că acționarii au aprobat vânzarea de 52,2 la sută de fondatorul companiei, Len Ainsworth acțiuni la Novomatic 1000 cele mai bune strategii de poker și secrete. Marți la depozit, Ainsworth Jocul a declarat că aprobarea de reglementare proces este încă în curs de desfășurare, cu înțelegerea de așteptat să fie finalizată ", în septembrie 2017 trimestru." Totuși, Ainsworth estimează că pentru intregul an, profitul înainte de impozitare, cu excepția mișcărilor valutare, AUD 56 de milioane de dolari ($42.91 milioane de euro), care este mai mic decât în anul anterior 1000 casino lucrătorilor test pozitiv.

Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.